Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Oproti skutečnosti hodně upravené a přikrášlené, a řekl bych že k horšímu, protože tak jak to popsali ve filmu nedávají rozhodnutí Philipse ani pirátů smysl. Škoda.

plakát

V nejhorším případě (2010) (pořad) 

Myšlenka hezká, ale provedení občas bylo příliš bulvární až facepalmové... viz např. scéna "naučte se aikido za pět minut". Některé rady však za to stály, některé díly stačilo vyloženě proklikat.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Je to pomalejší fim, ale mějte trpělivost, stojí za to.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Konec jim získal třetí hvězdu, hezké gesto. Jinak dvě hvězdy. Tentokrát to chlapci přepálili i s převodovkou.

plakát

Ex Machina (2014) 

Film se sice tváří strašně chytře a "nerdy", ale ve skutečnosti je to taková velmi nepravděpodobná (hlavně co do chování postav) pohádka s nejasným poselstvím. "Warning, warning, lidé bděte a zamyslete se! Ale nad čím... hmm... to jsme se ještě nedohodli." - "Však každý si tam najde to svoje!" No... ne.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Skvělý vizuál, skvělý soundtrack... škoda toho scénáře (blbost a nuda). A castingu (hlavní "hrdinka" je nepoužitelná). Má cenu se na to dívat? Ne.

plakát

Zkrat (2011) 

Větší mrhání herci se zatím asi nikomu natočit nepodařilo. Na akčnák moc pomalé, na spy-game moc primitivní... takže z toho je primitivní pomalý a nudný mix (ne)chutí, co se snaží tvářit sofistikovaně. Soderbergh asi nikdy neviděl Nikitu, jinak by to nemohl natočit tak blbě. Z toho plyne rada - podívejte se radši na Nikitu, a to vlastně na jakoukoliv, vechny jsou lepší než toto.

plakát

Gamer (2009) 

Extrémně nevyrovnaný film, slibné nápady zabíjí hrozivá realizace, především kamera a střih. Ale Michael C. Hall byl skvělý, to mi nevymluvíte, stačí se podívat na závěrečnou scénku "I got you under my skin".

plakát

Argo (2012) 

Výborný film ovšem kromě konce, kde to napětí šponovali tak moc, až se ucho utrhlo.