Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Sci-fi pramálo, spíše lehký horor, děsně rychlá kamera v akčních scénách, takže z toho člověk nic nemá, konec zajímavý, celkově jinak trošku nuda. Index znovudívání nula.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Sakra dlouhé, ale když si na to člověk vyhradí půl šichty, tak to stojí za to vidět. Ze začátku spíše nudnější a rozevláté, postupně se to ale zlepšuje. Šílené, co jsou lidi schopni dokonce i svým blízkým pro kousek mamonu udělat.

plakát

Válka světů - Série 1 (2019) (série) 

Vůbec první díl šel, byl ok. Další už byl horší, plný nesmyslů, tak mi to přišla jako ztráta času nadále s tímto seriálem pokračovat. Škoda, vypadalo to nadějně.

plakát

Larry, kroť se (2000) (seriál) 

Za mě super. Moc jsem nevěděl, do čeho jdeme, ale dali jsme tomu šanci. Jakmile člověk poznal postavy, ten střeštěný humor a promyšlené šílené situace, stal se z toho náš oblíbený seriál.

plakát

Dědictví (2021) (TV film) 

Další z dokumentů věhlasného francouzského dokumentaristy. Dechberoucí, ale i smutné záběry z různých koutů naší planety ze vzduchu. Doplněno o věcný komentář. Scénář se zajímavě odvíjí, v podstatě kopíruje vývoj lidstva a jeho dopad na planetu. Takže ze začátku je to o přírodě, pak začátky lidské činnosti a konec graduje dneškem až nelibou budoucností. Za mne by dokument podobného ražení měly vidět širší masy lidí.

plakát

Bábovky (2020) 

Ultra popletené, překombinované, zásadní zvraty každou minutu - nereálné, přehnané, bral jsem to pak už s dost velkou rezervou a smál se i smutným událostem. Ve výsledku nic moc, znovu bych se na to nepodíval.

plakát

Icahn: Neposedný miliardář (2022) 

Koho zajímá investování a burza, tak asi povinnost. Zajímavý pohled na tohoto investora, jeho praktiky a některé jeho obchody, takže i malý exkurs do historie Wall Streetu.

plakát

Ultimátum - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Tentokrát to nevypadá nadějně. Moc vyumělkované, moc americký styl. Navíc, ten český dabing to kazí.

plakát

Vychováni vlky (2020) (seriál) 

První série jakžtakž ušla, bylo to prostě zajímavé, jiné, byť občas přihlouplé a nelogické. To se ale ve druhé sérii vyhrotilo a je to opravdu nesmyslná slátanina, po 6. dílu už jsem na to fakt neměl nervy s tím ztrácet čas. Škoda.