Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní vyjednavač Dano (J. Koleník) vyráží po extrémně nebezpečné akci domů, aby se mohl věnovat těhotné přítelkyni (E. Geislerová). Jejich životy se ale záhy otočí o 180 stupňů a to přímo "od srdce" na oddělení kardiochirurgie v místní fakultní nemocnici. Ve stejný okamžik začíná ve městě summit evropských politických špiček, ve stejný okamžik zmizí ministr obrany a ve stejný okamžik se úplně obyčejný důchodce rozhodne očistit památku svého syna. A to způsobem, o kterém bude za chvíli vědět celý svět. Čtyři okamžiky spustí drama, ve kterém půjde nejen o záchranu životů, stabilitu státu, nenarozené dítě, boj za lásku a pravdu, ale i odpověď na otázku, jak silný může být vztah mezi otcem a synem. (Česká televize)

(více)

Recenze (39)

diamond

všechny recenze uživatele

Do jaké míry se na mém dojmu projevilo znásilnění série příšerným dabingem nemůžu posoudit. Celé je to tak nezajímavé, že ani nebudu vyhledávat původní slovenskou verzi a raději si následujících sedm nedělních večerů pustím něco zajímavějšího nebo zajdu na jedno. Celkově mi přemlouvání slovenských pořadů vadí a považuji ho za zbytečné. Generace, která slovensky nerozumí stejně televizi nesleduje a raději si vymývá mozek bezduchými příspěvky na sociálních sítích a streamovacích službách. Nehodnotím a dále nesleduji. ()

milbelQ odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo som sa rozhodol pridať svoj názor. To, že existuje tento seriál som nevedel ale pozrel som program a vidím -  nový krimi projekt ČT. Mám rád České krimi, prvý diel na ČT 1 bez otravných reklám no nepozri to ? Chvíľu som nechápal prečo krimi seriál ČT je obsadený skoro všetko Slovenskými hercami – precitol som až, že projekt spoločne s JOJ -  to keby som vedel !!!  Je to na rozhodnutí ČT ale prosím o adekvátnu odpoveď  - PREČO ČESKÝ DABING – to už fakt Česi nerozumejú slovenčine - to bolo nepočuvateľné ! Dáma + páni scenáristi, keď si niekto náhodne pozrel 1. diel a jeho povolaním je ochrana ústavných činiteľov a videl ako si ochrankári v dome pána ministra vyzuli topánky, neskôr si ich vyzul aj ich nadriadený Ingola tak ho J..LO a sa smeje ešte dnes. Pán minister Malachovský ( veľmi zlý výber herca  ) má problém zo srdcom, prezieravo vymyslené, aby divák vedel prečo skolabuje pri únose a musí byť privezený do nemocnice únoscom, kde už smeruje za tehotnou manželkou práškovo závislí nadopovaný policajný vyjednávač Koleník. Scenár slabota, kamera dá sa, dej zatiaľ sľubuje že to v celku môže byť dobré ale JOJ a to v konečnom dôsledku predpokladám bude prepadák. Za ( E01 ) som dal prepadák, možno by som dal 1 / 2 hviezdy za námet ale ten Český dabing to totálne zabil.  Pozriem ešte ( E02 ) z archívu bez reklám ale v Slovenčine. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jedna za Roba Jakaba, který je vynikající divadelní herec, výrazný typ, výborný v dramatických partech a těší mě, že si ho chvilku mohli prohlédnout i čeští diváci jinak, než ve slovenské Partičce. Jinak je dílko slabé a ještě k tomu výrazně dehonestované mizerným, zbytečným českým dabingem. Na další díly se nechystám, seriálová laťka byla Ochráncem, Podezřením a třeba Kukačkami hozena hodně vysoko. Jinak já měla možnost vidět film Známí neznámí na slovenské premiéře a bylo nesmírně osvěžující, že v něm čeští i slovenští herci mluví, jak jim zobák narostl. Velmi bych si přála, aby se to stalo normou, aby už tvůrci i kupci konečně pochopili, že jiná cesta není. Ohlasy diváků mluví jasně, současné pojetí odrazuje a netěší výraznou část publika, takže už by mohla tahle flastenecká vladováclavská kokotina odeznít. Že Svojtka nadaboval Trávníčka v Popelce, OK, ale aby se daboval plynule česky mluvící Koleník, nebo tak výrazný hlas, jaký má Marián Labuda mladší, a obráceně do slovenčiny Jiří Bartoška v Anděl Páně 2, tvl. stačilo. Jestli pulci nerozumí slovensky, aspoň se čemusi přiučí, budou  z nich menší ignorantská telata a zbytku dospělých přirozenost taky dobře padne. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl krimi politického thrilleru spolupráce České televize a Joj ( to je asi první případ ) s Koleníkem jako policejním vyjednavačem na pilulkách začal "tradičně" kostrbatou akční scénou u které člověk kroutí očima jako pokaždé, když se o něco takového tady ve středu Evropy pokoušíme, ale pak se to rozjelo do něčeho, co má potenciál: 1) řemeslně nadprůměr - celovečerní kamera, hudba jak z prvoligového amerického velkofilmu ( wow , mám nový repráky, tak vím o čem píšu ) , možná zvuk místy trochu podprůměr 2) scénář v druhé polovině zaujal 3) herecky nadprůměrné a uvěřitelné. PS: Proč tam Etzler jako český premiér kulhá o berlích jako Zeman? ()

hwnd odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To už jsme na tom vážně tak zle, že nemůžeme odvysílat slovenskou věc v originále??? Pilot jako takovej docela peklo, kamera a herecký prknovýkony děs a scénář typu pejsek s kočičkou, co se brali smrtelně vážně, z toho dělá parodii. A ten - často tragickej - dabing tomu už jen dává finální polibek smrti, tohle prostě ne.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama