Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (133)

plakát

Zoolander (2001) 

Většinou mě tenhle typ komedií absolutně míjí. Tentokrát jsem ovšem dostal plnou dávku rovnou na střed. Takhle ukrutnou prdel jsem skutečně nečekal. Je to samozřejmě blbost, ale velmi zábavná blbost. Stiller si dělá srandu nejen ze šoubyznisu, ale taky sám ze sebe a to každej neumí. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 

Cha cha cha ho ho ho hu hu, smál jsem se u toho jak puberťák kradoucí otcův pornočasopis. Je to plný hodně drsnýho humoru, takže nic pro útlocitný povahy. Všechny fóry se dějou tak mimochodem a bez přípravy a jsou tak absolutně přirozený, že je to o to vtipnější. Rozhodně žádná krejzy komedie typu Scary Movie. I když.... ten konec.... ho ho cha cha cha Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Pro mě velký překvapení. Čekal jsem to fakt špatný a nakonec je to fakt dobrý. Samozřejmě, že na dvojku to nemá ani náhodou, ale ta je nepřekonatelná a víc než tohle mohl čekat jen největší naiva. Arnold ještě není tak sešlej, hlášky taky neztratily nic ze své břitkosti a honička v těch mnohatunových monstrech je jedna z nejlepších, co jsem kdy viděl. A nejlepší na tom všem je závěr. Milovníci téčka i Arnolda si přišli na své. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Predátor (1987) 

Tohle se neokouká ani skoro po třiceti letech. Dialogy jsou hodně úsporný, ale co věta, to nesmrtelná hláška. Pamatuju, že jako malej s nudlí u nosu jsem strkal hlavu pod peřinu a koukal jedním očkem, jakou to mělo hustou atmošku. Ještě dneska z toho mám zimomriavky. A taky nemám čas krvácet. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Total Recall (1990) 

O tři třídy lepší než remake s Balem a to po všech směrech. Možná nejlíp trefené filmové zpracování nějaké Dickovi knížky. Drsňáci jsou drsný, holky jsou sexy, mutanti správně zmutovaný, cely je to temný a prakticky to nemá hluchý místa. Arnie se s nikym a s ničim nesere, ale zároveň to není jen bezduchá řezničina. Holt když někdo šikovnej vezme do ruky kvalitní předlohu, tak se občas zadaří a vyleze z toho takováhle pecka. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Konec světa (1999) 

Já mám prostě pro Arnieho slabost. Možná je to prudce neoriginální, ale sakra já neptřebuju bejt u filmu neustále překvapenej. Občas prostě rád vypnu mozek a jenom se koukám a bavím. A tady jsem se bavil. Je to akční, napínavý, má to atmosféru a Byrne je dobrej ďábel. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Takovej šedej průměr. S Terminátorem jako takovým to nemá skoro nic společnýho. Bale aka John Connor je spíš vedlejší postavou a většinu času si pro sebe vyhrazuje Worthington. Na konci je to trochu patetický a celkově má člověk spíš pocit, že scény za sebou autoři sekali jak Baťa cvičky bez jakýkoliv touhy po příběhu, jeho vývoji a smyslu. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Zmizelá (2014) 

Trochu jsem prospal začátek, takže jsem dost dlouho nebyl ochotnej uvěřit motivům Rosamundy. Když jsem se konečně chytil, tak mě zase zklamal konec, tam to plave na vodě. No a poslední negativum je obligátně Prkenej Affleck, kterej by se měl držet režie a před kameru vůbec nevylejzat. To je ta jedna ztracená hvězda. Jinak je to ale vymazlená, zábavná a napínavá záležitost a z Rozamundy šel normálně strach. Kdyby mi tohle udělala, tak bych s křikem utíkal až..., no nejmíň až do Brna. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Jak se týhle píčovině může někdo smát, tomu nerozumim. Až na dva zhulenecký frky to byl festival trapnosti. Už jsem viděl druhej Brandův film, takže se cítím býti fundován - Brandův humor je hloupej, triviální a totálně nevtipnej, bez ohledu na to, kolik sprostáren a rádobyskandálních hlášek vyprodukuje. Až budu chtít někoho potrestat, tak mu doporučim nějakej jeho film. Ostatně soudím, že jestli odsud vyštípete verbala, tak se fakt naseru.

plakát

Red (2010) 

U tohodle se bavili nejenom herci, ale baví se i diváci. Nenáročná oddychovka, plná narážek, vtipnejch hlášek a bizardního Malkoviče. Mrkněte na to, poněvadž nebudete litovat.