Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (285)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Celkem bizarní věc tenhle film. Partička divných chlapíků v jednom kostelíku, neposedná Bible a strom, co nechce dát své plody na koláč. Kdyby mi někdo řekl, že se mi to bude líbit, tak bych mu nevěřila. Ale ono to vlastně říká tolik, že jeden nemůže odtrhnout oči. Nesmím opomenout výbornou hudbu, protože té si nešlo nevšimnout a dávala tomu TO něco.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Knižní předloha je naprosto strhující, asi i proto jsem tolik zklamaná. Ty 2* má za to, že jsem se mohla podívat do míst, která jsem si při čtení nedokázala ani zdaleka představit. Je smutné, že Asasín nebyl arab, dost to ubírá šmrnc.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Znáte ten pocit, když nevíte, jestli vanilkovou nebo čokoládovou? Mno, tak tady evidentně nevěděli, jestli likvidace zabijáka nebo existenciální drama alkoholičky. Fakt mazec, když vidíte takovou srajdu. Je teda plus, že je to větší srajda než většina srajd, které se dějí v poslední době. Protože můj život je taky existenciální drama....jenže já o tom aspoň netočím debilní filmy. A to je mé plus, kdežto pro tento snímek velké minus. Srajda.

plakát

Avengers (2012) 

Nemám, co vytknout. Všechno běží svižně a bez zbytečných řečí. Akce, vtip a skvělé výkony, tak se dá shrnout celá tahle podívaná.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Vizuálně a hudebně úžasná záležitost. Příběh je čistý a herecké výkony opravdu dobré, jenže i tak jsem se poněkud nudila. Už teď vím, že mezi mé favority se tenhle snímek nezařadí, přesto jsem ho ráda poznala.

plakát

Babica vs. Sapík (2015) (pořad) 

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či!

plakát

Babovřesky (2013) 

Musím říct, že už od začátku jsem si myslela, že tenhle film je odpad… Bohužel jsem příliš čestná, a tak jsem se rozhodla přesvědčit na vlastní oči. Asi stačí říct, že jsem zvládla jen 20 minut tohoto skvostu a dostavil se dávicí reflex. Dodívat se už nikdy nepokusím, takže hodnotit ofiko sice nebudu, ale na vědomí všem dávám, že je to ODPAD JAK SVIŇ!

plakát

Bambi (1942) 

Jeden z nejroztomilejších filmů, co jsem viděla. Bohužel, i přes krátkou stopáž se děsně táhl. Možná je to vážně tím, že v dnešní době člověk u animáku tohoto typu, čeká i zábavu. Nic, za řemeslo a roztomilost si to plusy stejně zaslouží.

plakát

Barbie (2023) 

Existenciální drama. Blábol na entou, který má tak výborné promo a super skvělý trailer, že se necháme všichni oblbnout. Smutné je, že snímek jako takový nedostihuje kvalitou svůj trailer ani na jedno procento. Všechno působí tak nějak divně trapně, vtipné není nic. Celou dobu jsem jen věděla, že tohle už jsem viděla i slyšela, a to prostě ani ten líbivý Barbie kabátek nezachrání. Kdo pořád potřebuje slyšet všechny tyhle kecy? A proč jste mi zhnusili Ryana, do prd*le práce?? Fakt konec.