Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (511)

plakát

Království (2007) 

Ze začátku velmi vydařená akce, která potrápí vaše oči, ale potom se to táhne tak dlouho, že to začne být nudné. Neříkám, že je to špatně, ale přeci jenom film by měl mít více záchytných bodů. Kdybych měl mluvit ke konci, tak to opravdu stálo za to a proto jsem se rozhodil že dám 4****, jinak původně jsem chtěl dát průměr. Hlavně se mi na tom líbilo to, že film nebyl jenom o zabíjení a nesnášenlivosti vůči Muslimům, ale ukázal podstatu toho, co se v dnešním světě děje a jak to prostě chodí. Za to opravdu kloubouk dolů.

plakát

Rivalové (2013) 

Nejsem zrovna velký fanda aut, rychlých motorů a především rychlých závodů. Tohle není nic pro mě. Ale Ron Howard do mě něco vštěpil tak úžasného, že jsem si tenhle film naprosto zamiloval. Už od první chvíle jsem věděl, že se bude jednat o skvělou záležitost.. a bylo to mu i tak. Naprosto senzační jízda, na kterou nezapomenu. Samozřejmě jako u všech filmů se vyskytne nějaká ta drobnost a tady mi vadila ta, že tu občas byly nudné scény a bylo tu málo vyzobrazený jejich rodinný život. Což mě trochu mrzí. Ale poslední půl hodina filmu.. ta byla snad nejlepší část celého filmu. Naprosto úžasné!

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Atkinson je borec, na tom se shodneme asi všichni. Ale film je na houby, na tom se asi taky shodneme všichni ne?

plakát

Crazy Joe (2013) 

Trailer vypadal slibně, ale to co jsem dostal.. nebylo co jsem očekával. Jsem celkem hodně zklamaný, čekal jsem že to bude typická "Stathamovka". Možná první polovina filmu je naprosto boží, ale potom to jde z kopce dolů. A nakonec proto dávám jen 3***. Akčních scén je tu málo, ale užijete si jich. Ale to je snad vše, co na filmu je dobrého. 75%.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Neskutečná paráda. Čekal jsem něco opravdu extra a to jsem také dostal! Excelentní příběh s výborným hereckým obsazením. Můžete se tu kochat nádhernou krajinou Skandinávie a opravdu skvělých bojových scén. Ty bojové scény opravdu stojí za to, ještě nikde v seriálu jsem neviděl takto dobře ztvárněné boj. scény. Seriál si mě prostě dostal a naprosto mě zatáhl do děje bez sebemenších chyb. Ačkoli se mi to velmi líbilo, je tu malá drobnost, která seriál trhá dolů. A to je délka seriálu.. Myslím si, že 45 min. pro tak dobrý seriál je prostě málo a navíc.. 1.série má jen 9 dílu? To je sakra málo. Kdybych tohle vynechal, tak vlastně nemůžu už nic najít, žádnou chybku nebo něco co by u seriálu chybělo. Už jednou jsem tu zmínil herecké obsazení, ale Travis Fimmel... je neskutečný borec! Za mě 95%.

plakát

Don Jon (2013) 

Neuvěřitelně chytlavé! Věděl jsem, že tenhle film u mě zaboduje, ale až tak? Prostě neskutečné. všechno jde jak po másle. Scény nenudí, ale naopak.. jsou vtipné a zajímavé.Původně jsem chtěl dát plný počet hvězd, ale dávám bohužel jen 4****, kvůli konci. Myslím si, že kdyby to pan režisér udělal jinak.. sklidilo by to více úspěchu.

plakát

6. den (2000) 

Slátanina všeho druhu.

plakát

Neporazitelní (2013) 

Celkem zklamání. Očekával jsem od toho více. Po "zápasnické stránce" je to velká nuda, ale po té osobní stránce, kde oba muži vedou rozdílný život plných nečekaných okamžiku.. to je naprostá paráda. Jinak by to byl opravdu průměrný film.