Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Zmizelá (2014) 

No tak David Fincher si z nás na 145 minut udělal svoje loutky se kterými si dělal co chce. Mě tento film uvedl do totálního filmového kómatu. 5.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

U některých scén jsem byla nadšená jako v bance u gringottových, Celková bitva až na něaké vyjímky jako např. Ron a Hermiona v tajemné komnatě, Nejlepší zážitek byly pro mě ale Snapeovi vzpomínky na které jsem se i nejvíc těšila a filmařům se povedlo zachytit přesně to co bylo v knize!!) ,ale dokonalé to nebylo. Vadily mi momenty kdy se tu objevila hudba z prvního dílu,která mi sem moc nešla a scény u ní když se Harry, Ron a Hermiona objeví v Bradavicích a když Snape uteče z boje s profesorkou M. Stejně je ale Harry Potter moje srdeční záležitost!

plakát

Sociální síť (2010) 

NEZÁLEŽÍÍÍ jestli máte,nebo nemáte v oblibě facebook..tady jde o ten film, jak dokonale je natočenej a obsazenej. Hudba je podle mě neobvyklá a originální a skvěle ten film doplnuje. Takže doporučuju!!...a neodsuzujte to jenom kuli tomu, že nesnášíte facebook!

plakát

Země bez zákona (2012) 

No neměla sem od toho filmu zas tak velký očekávání,ale tohle bylo SAKRA dobrý!!! Musela sem na to do kina dvakrát! Tom Hardy no tyvole ten mě dostal ,byl fantastickej a i Shia, kterýho sem do ted moc nemusela se mi tu dost zalíbil.Hlavně ale teda mě tu odrovnal soundtrack od Nicka!! 5

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Skvělý! Perfektně natočený ale ani náhodou bych takhle nechtěla dopadnout. Ryan mě opět nezklamal a hrál výborně. Michelle i když jí moc nemusim tak se mi taky líbila, ale v tom filmu bych jí nejradši někdy vlepila facku. Film kterej určitě doporučuju (5)

plakát

Narušení (1999) 

K tomuhle filmu nejde napsat komentář...je to tak dokonalý a uplně nejlepší film co jsem kdy viděla.!!

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Můj nejoblíbenější ze všech 8 dílů. Úplně něco jinýho než předchozí dva filmy..nádherná krajina,hudba. Takové temné barvy které dodávají šmrnc kouzelnickému světu. Už od tý doby co jsem na tom byla poprvý v kině sem z toho byla nadšená a to nadšení trvá dál..Viděla sem to snad stokrát a znam to nazpamět,ale nikdy mě to nepřestalo bavit. Stačí aby byla šedá obloha, déšt' a koukam na to znovu a znovu!!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

To nejde ani nijak popsat, na to můžu říct jen.....NO TYVOLE !!!! LuUXUS !

plakát

Kill Bill (2003) 

Za tenhle film bych Tarantinovi nejradši dala hudlana. Prostě film o pomstě kde je spousta rvaček, krve samurajských mečů které miluju a parádní scénář!Už se nemůžu dočkat na třetí pokračování!!

plakát

V pasti (2005) 

Tady mě Elen odrovnala..byla skvělá. Na tomhle filmu je zvláštní že jsou tam jenom 2 postavy a přesto je to geniální i když musim uznat že koukat se na tu operaci bylo docela hnusný :D