Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Rodinný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (671)

plakát

Kurňa, co to je? (2013) (pořad) odpad!

Když sleduju občas do roka TvBarrandovTamKdeMajíTrilobity tak jediný co je hezký, jsou nepřeberné výstřihy KateřinyZlatéKopkyBrožové. Jinak tahle televize nemá co nabídnout. A zedníci jim tu pověst opravdu nezachrání.

plakát

Mrazík (1964) 

Jinak než za full house to nejde. Doufám, že si i nadcházející generaceY najdou pár volných chvil a budou vzpomínat na Morozka. Protože když se řekne "Nastěnka", každému se přece musí vybavit hned velká huba se slovy "Nástěnku .... však víte :)

plakát

Avatar (2009) 

Co je to Pandora? Vymatlaná blondýna odpoví: "Noo to je jeden krám, kde mají krásné šperky, mmm taky jeden doma mám." Umaštěný historik odpoví: "To vám byla jedna mytologická manželka, která světu přinesla jen zlo a zlo a zlo." Ulízaný ajťák odpoví: "To je cool rádiová appka, downloaduj na iTunes for free." JamesTitanicusCameron odpoví: "To jsem jednou takhle seděl na záchodě (bylo to v "zatáčce") a přišel mi na mysl fantasy film z planety jménem Pandora a vidíte - jedno sraní mi vyneslo takových doláčů jako žádných tisíc průjmů předtím!" A o čem že je vlastně aVatař? Pohádka pro malé s malým i velké s velkým .... Vysoká škola grafická počítačová v praxi! Smekám před pánem, který obstaral hudbu. A ještě jeden postřeh - nikdy bych nemyslel, že se dá dojít k vyvrcholení prostým spojením vlasů. Nééé v Rusku, ale v Americe je možné vše. :)

plakát

Černá hodina (2011) odpad!

Houstone máme problém. V Moskvě útočí nezisková organizace na podporu slepců! Pošlete tam prosím co nejdříve bandu teenagerů a pokud možno vidoucích. Díky. Konec hlášení.

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Kdyby to věčně nekurvil SimonPeggyPegg!!! Kruis má svá léta za sebou. Teď už bych nevěřil titulkům, že si obstarává všechny skákací scény a jim podobné. Hold to není mladý štramák. Chválím vytáhnutí švédského Michaela z Millenia do role záporáka - tlesky tlesk. Bohužel, a to podotýkám velice výrazně, si toho moc nezahrál, což bylo na škodu. Nicméně série MI má svůj příběh a lesk a ať tohle nebylo na trůn, rozhodně nepatří do koše.

plakát

Údolí stínů (2002) 

VietnamWar tak trochu z jiného pohledu - novinářského. Jako jo - válečný film budiž. Akční film budiž. Dějová linie - budiž. Napětí - nebudiž. To prostě čekáš, co se stane. Bu´d někomu upadne po kulce hlava a nebo napalm zažehne všechny přítomný. Válka ve Vietnamu bylo hrozný zvěrstvo, ale tenhle film se tomu zdaleka neblíží a to mu kazí na IMIČ.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Ani áčkový film, ani céčkový film, ba ani béčkový film. Nevím, kam tohle do truhlice filmů zařadit. Uťapkaný, předlouhý film, kde akčnosti je po málu. Fajn fajn věc je trueSchoolOldSchool doba. Fakt nevím, jestli hodnotit kladně nebo záporně. Ale zklamalo mě sporadické obsazení Roberta. Tak asi spíš záporně. Smutné to jest.

plakát

Green Lantern (2011) odpad!

Zklamání od DC komiksáren. Neseděl mi Ryan. Neseděla mi pointa. Nesedělo mi mraky zelenkavé barvy. Tenhle film by mi neseděl ani, kdyby Blake pobíhala počas celé stopáže nahá a usmívala se. Sorry boys - šlápota vedle.

plakát

Hale and Pace (1988) (seriál) 

"Metrák cementu, kolik je to?" "Je to přesně metrák!" Tihle dva se hledali, až je svět objevil. Británie umí komiky. Zakonzervovaná Britania se umí odkonzervit do pičovských komediálních rovin. Světe div se - Hale & Pace dobyli svět!

plakát

Tohle je Sparta! (2008) odpad!

Já mám z celého filmy smíšené až smíchané pocity. Jediné, co si ale dokonale pamatuji, jsou elektrické kozy. Tak jestli to filmaři tak zamýšleli - poklona pánové poklona.