Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (52)

plakát

Prázdné místo (2015) (seriál) 

A konečně někdo pochopil jak se hraje kámen nůžky aneb v třetím díle je ta nejroztomilejší scéna evr!

plakát

Hodinka (2011) (seriál) 

A kdyby Hector nevypadal jako rozjetá žába, bylo by to ještě o trošičku lepší.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Je to stále naprosto strašný, ale přece jenom v tom hraje Matthew MacFadyen...

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Asi jsem od toho neměla očekávat, že to bude stejně dobré jako První třída. Přišlo mi, že se tam moc žvanilo, srdcervoucí postapokalyptické scény mě taky moc nezasáhly a bylo tam málo Michaela Fassbendra. Pokud bych to ovšem s tou První třídou nesrovnávala, tak se mi to líbilo moc.

plakát

Slečna Marplová - Kapsa plná žita (2009) (epizoda) 

Tato jinak úplně průměrná christieovská detektivka má jednu opravdu dost důležitou přidanou hodnotu, kterou je Matthew MacFadyen. Proto ty přemrštěné čtyři hvězdičky.

plakát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Už bylo na čase, aby Sherocka Holmese ve viktoriánském Londýně nahradil někdo jiný. Sympatičtější a s mnohem hezčím hlasem. A i když Jackson i Drake jsou taky boží, na Reida prostě nemají ani náhodou. / Ach jo, přestože na temné straně mají sušenky, ať se tam hlavně ten čestný chlapec Reid nepřidává! Jsem tedy zvědavá, jestli to s jeho charakterem půjde do kopru nebo se zase polepší a ještě na plno dalších věcí, které zůstaly nedořešené. A ano, myslím, že třetí sérii asi nevynechám.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Vděčný kýčovitý staropanenský materiál! A já jsem asi stará panna, protože se mi to neskonale líbilo.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Dagmar Burešová mělo v roce 1969 být už 40 let, takže žádná vysoká zrzavá kočena, do které se zamiluje každá druhá mužská postava, se asi úplně nekonala. To je ovšem asi jediná chyba, kterou na Hořícím keři vidím. Palacha sice za žádného hrdinu nepovažuju (i když mě se to dneska lehko soudí), film není ani tak o něm, jako o těch odporných věcech, co se tady děly a nebýt lidí jako například Dagmar Burešová (mimochodem - je to skautka!), děly by se tady snad doteď. Takže můžu prohlásit, že jsem ráda, že žiju v době, ve které žiju, aniž by to bylo papouškování naučených frází při zkoušení v dějepisu.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

No vida, že jde natočit film o zkáze lodi normálně, zábavně a bez umírajícího Leonarda DiCapria.

plakát

Jentl (1983) 

Řekněme, že tématika ortodoxních bisexuálních Židů z přelomu století mi není zrovna nejbližší a když se o tom zpívá, je to ještě horší.