Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (85)

plakát

Temný obraz (2006) 

Celkově obyčejný film o bandě feťáku. Zajímavé je zpracování a to, že se jedná o skutečný příběh. Jinak jsem zas až tak nadšená nebyla. Konec byl smutný pro jednoho policejního feťáčka a přesto určitě pomohl spoustě lidí. Jednou v historii to nebylo tak, že jeden "nadřazený" nenechal povraždit spousty lidí, ale naopak, jeden "podřazený" skoro až "odpadní" zachránil tím co udělal, spousty dalších. A to je konec příběhu jak se duševně polomrtvý a psychicky neaktivní člověk stal hrdinou a miláčkem národa :-D

plakát

Prosíme přetočte (2008) 

To je největší pytlovina všech dob co mě tak dobře pobavila. :-D takovej filmovej žvejk zas dlouho nebude. Když jsem na svého nastávajícího spustila něco o tom, že jdu našvédovat něco dobrýho k obědu, nebylo pochyb o tom, že přemýšlí o mé ústavní léčbě :-D Skoro po dvou a půl letech našeho báječně našvédovaného vztahu zkoukl originální nenašvédovanou verzi tohoto filmu a od té doby doma švédujem ve velkém oba. Ale opravdu by mě zajímalo jestli se tak dobře bavili tímto jediným slovem ve všech verzích, pádech i sklonech :-D i v tak chudé zemi na slova jako je Amerika, kde slovo Fuck vyjádří skoro celou slovní zásobu běžného američana.

plakát

Superpes (2007) 

Uplně ho vidím. Můj psí miláček pirát vzdušných drah :-D Vidím jak příjdu dom a on na mě spustí, že jdu pozdě, jak mě drbe, že se roztahuju v posteli :-D Jak mi nese nákupní tašky :-D Moc by mě zajímalo co se mu honí hlavou. Pro mě krásný psí snímek :-* A provedení Leštidla je opravdu superhrdinské :-) I když má jen na 90 vypranej svetr po taťkovi.

plakát

Ledové království (2013) 

Další do sbírky :-) Jak já miluju pohádky a nejvíc ty ve kterých se zpívá :-) A jak bych teď už mohla říct " já miluju tuhle pohádku" Krásný klouzavý příběh vás na začátku chňapne a přimrazí a nepustí vás dokud sami na konci neroztajete. Je to přesně to co rozehřeje vaši zmrzlou duši :-) Aspoň u mě tomu tak bylo. Pokud si s dětmi nebo i sami chcete zpříjemnit nedělní odpoledne po vydatném obědě, tak bude tato pohádečka dobrá volba.

plakát

Mafiánovi (2013) 

Bavila jsem se po celých sto dvanáct minut. Když se na to dívám tak má brutální představa bezcitných, krutých mafiánů nějak odplouvá spolu s černým mrakem, který jsem měla v představách nad touto skupinou. Vezměte si maminku - sice vyhodila obchod maličko do povětří, ale... Proč? Protože obyčejný člověk mezi sebe nedokázal příjmout cizince, který se přistěhoval. Dceruška - jó, dobře rozbila mu tu hubu fakt pořádně, ale...Proč? Nechtěl jí snad obelstít, nalákat do auta s nabídkou pomoci a pak obtáhnout někde v křoví a pyšnit se tím před klukama? Dobře holka! To se mi líbilo. A synáček - jo taky nechal trochu domlátit klučíky ve škole, ale...Proč? Nemlátili ti kluci snad každýho ve škole, nešikanovali ostatní? A tatínek - :-D ten to bral trochu jak když by kosil kosou houby po dešti :-D Ten byl prostě svůj a chtěl vše dobré pro rodinu a nesnášel vydírání obyčejných mafiánských lidí :-D Film, který ukazuje, že každá pravda má vždy dvě strany. Rádi se přikláníme na tu, která je zřejmá nebo na tu jednu, kterou známe.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Jak by řekla moje mamka "všechno se vrací" Jo politovala bych dědóška co mu lhali a okradli ho, ale když se na to podívám z druhé strany tak co dělal on? Dělal z originálů padělky, aby si je mohl koupit a mít pro sebe. A tak když to shrnu do jedné věty. Dědóšek ztratil co nikdy neměl mít. Konec pohádky o lžích a podvodech.

plakát

Hon (2012) 

Chápu vysoké hodnocení. Film je velice dobrý, ale zasáhl mě tak hluboko, že nešlo dát víc hvězd. Lidi... co k nim říct v pozitivech?... No... jak by mi pomohlo jedno rčení "I mezi Lidmi se občas najde člověk" Po shlédnutí tohoto filmu musím říct, že pokud se mezi Lidmi najde člověk, tak je odsouzen platit za debilitu Lidí! A platit musí víc a víc a tvářit se, že je vše ok. Trošku se mi vybavuje kacířství, o kterém se dnes mluví v minulém čase, ale nemyslím, že je to čas minulý. Lidem v tomto filmu to dokonce připadalo jako čas nejvyšší. Při závěrečných titulcích jsem usoudila, že raděj zůstanu ve svém světě u pohádek, komedii a všem ostatním co mi nebude otvírat oči a ukazovat co jsme my Lidi zač. Tak jako Lidi v tomhle filmu si budu raděj věřit své pravdě než té skutečné.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Nečekala jsem nic než hovadinu. Ale Andy mě dostal, rozchechtal a uchvátil. Jeho fórky sou něco co by mě totálně dostalo a když si to představím v aplikaci na lidech kolem sebe tak se tlemím i teď. Miluju ty nechápavý pohledy a mozky pracující na plný obrátky snažíc se pochopit vyvstalou situaci :-D A když už jste si mysleli, že je konec fórku, tak to Andy tak vyšperkoval, že nakonec nevíte jestli si nedělá srandu i z toho, že si dělá srandu. Zpracování Jima je s jeho grimasy tou nejlepší volbou.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Po prvních dvaceti minutách filmu jsem měla připomínku "Ty vogo, tam se vůbec nemluví?" Tato připomínka byla heslem celého filmu. Já bych měla už vystřílenej celej slovník svých sprostých slov a k tomu bych použila i devět nově vymyšlených a on je prostě ticho.... A to mě vytáčelo a zuřila sem za něj. Byla sem nasraná na kovovou svinskou bednu co mu prorazila loď, byla sem nasraná na idiotskou bouřku co propukla, byla sem nasraná na debilní tyč co mu rozrazila hlavu, byla sem nasraná na šmejdskej člun co měl díru, byla sem nasraná, že dvě! Ano dvě! ichtylní lodě proplují a nevšimnou si ho, byla sem nasraná, že on je furt v klidu a ano zuřila sem nejvíc, když po tom všem co sem si vytrpěla se on rozhodne velice klidně a nenásilně sklouznout ladně do vody a pomalu si klesat do hlubin..... Jinak musím říct, že jeho racionální jednání a rozvaha je obdivuhodná. Filmek vhodný i pro velice rušné prostředí, protože nehrozí, že by jste nerozuměli jeho monologům. Ale za zkouknutí to stojí :-) Už pro ten klid :-D

plakát

Mars útočí! (1996) 

Já miluju filmy Tima Burtona. Ale tohle? ........... Ne to už nikdy. Mohu doporučit po shlédnutí tohoto.... (no co by to mohlo být??? Nazývat to filmem by byla urážka) tohoto ve snímcích po sobě jdoucích výjevu, navštívit nějakého mága a nechat si to vymazat z hlavy a navždy zapomenout. Nejhezčí na filmu byla malá čivavka. Bohužel po nasazení hlavy Sarah Parkerové na to jediné krásné co na snímcích bylo k vidění, už nezbylo nic než hnus. Ale za Tima tam musím jednu hvězdu fláknout :-D