Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (7)

Timothy Olyphant

Nejúžasnější herec pod sluncem. On umí zahrát úplně všechno :) Ale nedají se srovnávat jeho herecké začátky a dnešní tvorba... Od té doby, co jsem ho viděla poprvé v Hitmanovi jsem si ho oblíbila <3 V Justified je nepřekonatelný! Miluju jeho mimiku obličeje. Raylana Givense by nikdo nezahrál líp ;) Každý jeho film je pro mě úžasný, i když je to třeba úplná blbost. Já se díky NĚMU dokážu smát i největším pitomostem, které se ve filmu kdy objevily... Nevadilo mi strávit jeden den trojnásobným shlídnutím filmu The crazies dopoledne a trojnásobným zkouknutím Meet Bill odpoledne. ;) Doufám že bude i dál tak dokonalý ♥

Robert Downey Jr.

Měla jsem v plánu zkouknout všechny jeho filmy od nejnovějších po nejstarší.. A po pravdě, mám ho víc ráda jako 'staříka', než když byl mladý... Robert Downey jr. získal svoji krásu až s věkem, proto se mi nejvíc líbí jako přestavitel Ironmana nebo Sherlocka Holmese.

Alex O'Loughlin

Ty jeho oči ! :3 Nejvíc se mi líbí v Hawaii 5-O, The Back-up Plan a Criminal Minds. V Hawaii proto, že je tam tak vážný a se zbraní je nepřekonatelný :) Díl Criminal Minds se mi neskutečně líbí už jen kvůli tomu, jak zahrál Alex perfektně vraha s OCD. A The Back-up Plan je můh oblíbený, protože tam se zase naopak hodně směje :) Jinak ho mám moc ráda, ať hraje cokoliv :)