Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (14)

plakát

Netvor (1985) 

Je to prostě klasika. Na tu dobu pecka film..... Jedna z mých prvních originálních VHS :)

plakát

Metro (2004) 

Film se mi celkově líbil, dobrý děj, slušná kamera....i ty výkony nebyly k zahození. Rozhodně o dost lepší, nežli podobný Stag night, který stál naprosto za prd...

plakát

Stag Night (2008) 

To, proč jsem se na tento film díval, skončilo asi za 5 minut po úvodních titulcích....jednoduchý, nezáživný....hvězdu za Scotta a konec i když byl moc jasný...

plakát

51 (2011) 

No.....už jenom podle názvu bylo jasný, že se nebude jednat o super film s nádechem UFO. Bohužel je to jenom ztráta času....nebylo tam nic, co by mě mohlo zaujmout, ale v sebezapření jsem obětoval hodinu a půl svého života. One star......

plakát

Ocelová pěst (2011) 

To co jsem od toho filmu očekával, tak jsem také dostal. Akce, napětí a dobře provedené efekty. I když učit robota Eminema, to asi nebylo to pravé.

plakát

Ďábel (2010) 

Určitě to nebyl nejlepší horor. Určitě bych se nepouštěl do natáčení druhého dílu, ale samotný nápad s ďáblem byl dobrý. Přišel a zmizel.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Seriál mě celkově pohltil. První pilotní díl, byl prostě úžasný! Následně to začalo upadal což je normální. Následovali až někdy příliš dlouho trvající monology. Akce také ubývá, ale o překvapivé momenty a rozhodnutí nouze stále není. Pro milovníky Zombies, vřele doporučuji.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Nevěděl jsem, co od tvůrců Simpsonovic rodinky čekat. Ale byl jsem moc překvapen, Fry a spol nemají chybu. První série byla nejlepší, postupně kvalita opadává, ale pro fanouška dr. Zoidberga a Hypnožáby to rozhodně nic znamenat nebude! :) Doporučuji! Dobře, že naše TV pochopila, že je o tento seriál rapidní zájem.

plakát

Cleveland show (2009) (seriál) 

Nepřišel jsem na to, co tím chtěli dokázat. Parta ve Family Guy, byla nejlepší. Každý tam měl svojí roli, ať třeba jenom padal z vany na trávník ;) . Je to celková škoda, samotný Cleveland show je velice slabí a na Family Guy jen tak asi nedosáhne.

plakát

Griffinovi - Je to past! (2011) (epizoda) 

Třetí parodie doplatila na to, že všichni čekali to nejlepší. Asi nejslabší předělávka slavných Hvězdných válek, kterou tvůrci Family Guye natočili. Ale za celkový nápad palec nahoru.