Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Zdrojový kód (2011) 

jednu hvězdu odebírám za vynucený happy-end, který byl tak nějak "za každou cenu".

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

jedna z nejpříjemnějších romantických komedií, kterou jsem viděl. Gerard Butler by ze mě byl snad schopný vymámit polibek a přiznání že ho miluju, kdybych ho "potkal uprostřed parku" a Hilary Swanková byla rozkošná hlavně ve flashbackových scénách - a nevím proč, chvílemi jsem měl pocit, že se dívám na Jennifer Gardner (Alias, Electra, Kingdom). Rozhodně jděte, půjčte, shlédněte!

plakát

Transformers (2007) 

spíš 4 a půl hvězdičky:-) Ale 4,5 se zaokrouhluje nahoru:-) Blockbuster v pravém slova smyslu:-)

plakát

Next (2007) 

až na ten konec jsem se výborně bavil. Efektní podívaná.

plakát

Muž roku (2006) 

příjemná komedie/satira plná rychlých Williamsových monologů... Lehký nadprůměr. Jen škoda toho konce, už jsem viděl jak točí dvojku a vidíme jak R.Williams mění ameriku;-))

plakát

Hurá do basy (2006) odpad!

dobrý námě't (na béčko) se proměnil v......šílenost se šílenými herci, z nihž snad nikoho nemůžete trošku litovat, není komu fandit a vtip tu taky zrovna moc není....to už jsem se víc zasmál i nad svým vysvědčením ze septimy...

plakát

Voják (2006) 

Tak slaboduché, až jsem se u toho vcelku pobavil a vydržel až do konce:-) Občasná nechtěná vtipnost několika scén byla jedním z důvodů:-)

plakát

Bestiář (2007) 

Nápad a idea filmu, inzerovaný všude dopředu - dobrý... Ale celé je to nedotažené. Typické naivní chování žen hlavně těch mladších (nebo prostě když zblbnou do chlapa) výstižné, ale šílenost (nejen) hlavní hrdinky je mnohdy až přehnaná a nereálná (a že už jsem poznal šílených aspektů chování). Slibovaný cynismus a lámání chlapských srdcí se nekoná, např. Marek Vašut si vyloženě užívá "vztah" i bez sexu - aspoň to tak vypadá:-) Jeho výstupy jsou ve filmu tím lepším a jedna jeho scéna mě dostala do kolen, a i když jsem pointu tipoval předem, a zdálo se mi, že "tohle by tam přece nedali", tak "páv" byl ještě mnohem drsnější, než co jsem čekal:-)) Alex (Roden) je osudový, ale zároveň nechápu, že by s sebou někdo nechal "až tak orat"... Matonoha působí jako zoofilní úchyl (asi ho hlavní hrdinka bere, páč je pěkná krá.a);-) Né, vážně - film je jako nadsazená komedie o tom "jak se dá ale nemá dělat vztah" celkem dobrá, ale film není to co ze sebe dělá a co slibuje. Hodně mi to celé připomíná Román pro ženy... Dal bych i 3 a půl *...spokojenost, víc jsem od toho nečekal.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Mnohem, mnohem lepší, než jsem čekal. Vytýkání primitivního scénáře atd. je mi úúúplně jedno, protože co do zážitku, který jsem si odnesl, se tomuhle film za poslední dobu dlouho nic nepodobalo (a asi ani nebude). Vizuální extáze a dokonalá choreografie a stylizace celého filmu mě ohromila a jen mě celou dobu mrzelo, že jsem věděl, že to musí špatně skončit:-) imho - poslední momenty Leonidova a dalších 299 spolubojovníků mě docela zklamali - čekal jsem zhynutí pořádnou, heroickou, brutální smrtí, ne jatka jak na popravišti, podobná sebeobětování v podobě "tak tu teda stojím, dělejte si se mnou co chcete" ... dali se moc snadno;-)