Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (51)

plakát

Kmotr (1972) 

Parádní film z mafiánského prostředí. Nejvíce zde vyniká právě ta temná mafiánská atmosféra a určitě doporučuji nejen pro všechny milovníky této tématiky. Na to jaký rozpočet měl tak se režisérovi povedl nesmírně kvalitní počin, i díky bezchybnému scénáři. Další pochvalu zaslouží herecké výkony, především Marlona Branda, který se snad pro roli mafiánského bosse narodil. Nezapomenutelné scény s koňskou hlavou a krvavého vyřizování účtů s ostatními mafiánskými rodinami. Dál už snad ani nemám co víc napsat - 95%!!!

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Skvělý námět a parádní soutěže... co víc si přát.

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

Úžasný nápad... spíše než o vítězství šlo o zábavu a to je mi velmi sympatický. Parádní jsou opakované záběry těch "nejlepších" pádů a nezdařených pokusů o zdolání překážky. Japonské pořady mám nejradši - 90%!

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Ve srovnání s Hry bez hranic vypadá Wipeout až trapně. Na první díl se ještě dalo podívat, ale ty další v podstatě kopírovaly ty předchozí a nevšiml jsem si ničeho novýho. Navíc soutěžící byli z řad "celebrit" a to rozhodně na atraktivitě nepřidalo. Celkově obrovské zklamání a 20%!!

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Kvalitní komedie, kde exceluje Aaron Eckhart, co by úspěšný zaměstnanec velké tabákové společnosti. Poměrně velké množství zábavy (dost narážek a vtipů) a zajímavé téma určitě vytváří jeden z těch lepších filmů...70%!

plakát

Saw 2 (2005) 

Opakovaný vtip již není vtipem... podobné heslo, akorát v jiném znění by dokonale platilo i na tento film. Naprosto předvídaný děj, nic co by oproti jedničce bylo nové jsem nezaznamenal... zklamání, dávám 70%!

plakát

Králova řeč (2010) 

Skvělý film, zaslouženě získal titul: "film roku" (2010). Všeobecně známé téma a životní útrapy Jiřího VI. se tvůrcům podařily i díky bezchybnému výkonu Colina Firtha přenést do velmi realisticky působícího filmu. Zajímavé metody terapie, které Jířímu naordinoval jeho terapeut Lionel Logue stojí za to vidět... 85%!

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) odpad!

dobrá ukázka jakou trapárnu jsou ještě schopný české televize vymyslet... je mi líto toho, kdo to pravidelně sledoval! 5%!!!!

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Další seriál, který jsem jako malý velmi sledoval, ale na rozdíl od ostatních se na něj rád podívám i dnes. Skvělý námět, bravurně přenesený do kreslené podoby. Musím se přiznat, že mi Toma (mého jmenovce) vždycky bylo líto a fandil jsem mu. 90% i za úvodní znělku!

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Tradiční seriál ze Sovětského Svazu. Při vzpomínce, jak jsem se na to jako malé dítě díval ve škole (sice dvacet pět let později po uvedení) převládá troška nostalgie. Dnes už mě to zas tak skvělý nepřijde (hlavně námět zkopírovaný z Toma a Jerryho je už ohraný), ale i díky pěkným vzpomínkám dávám 70%!