Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (98)

plakát

Bo Burnham: Make Happy (2016) (TV film) 

"Come and watch the skinny kid with a steadily declining mental health and laugh as he attempts to give you what he cannot give himself." Right in the feels. Víc psát netřeba.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

*Komentík dost možná obsahuje (ne)chtěný product placement* Mocné, skvostné, nádherné, rouhačské, sexy, dráždivé, vizuálně dechberoucí, hudebně vyladěné, emotivní, umělecké dílo. Jude Law hraje jako ďábel, což je paradox, protože hraje papeže. Papeže, který něvěří v Boha. Protože pokud v Boha věříte, nevěříte vlastně ničemu. Ani v nejšílenějších snech mě nenapadlo, že někdy přilnu k postavě papeže. Moment, ve kterém jsem se našel, připlul již v prvním díle, kdy si chtěl papež vychutnat svoji tradiční ranní Coca Colu Cherry Zero, avšak ve spíži byla pouze Cola Light, nad kterou náš Poup jen znechuceně odfrkl. Ani se mu nedivím. My, co máme vyladěné postavy, bifidus esencis shit, přece nebudem pit Lightku s malým obsahem cukru, ale pěkně Zero (0 % cukru, 100 % chuti). Je tam sice snůška takových sraček, že z toho dostanem nejspíš rakovinu, ale aspoň budem umírat jako fešáci! Ty ale co ta Eshter, brácho? Cudná holubička nepopsatelných půvabů. Při jejích scénách jsem neměl pevnou půdu(matraci) pod nohama ani klid v kaťatách. Love you big time girl! Thinking 'bout ya! <3 PeS: Aby těch superlativů nebylo málo, intro seriálu je jednoduše geniální a tak stylové, že jsem to nepobíral...ostatně, posuďte sami - https://www.youtube.com/watch?v=dPjW75fIbUo

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Kdysi dávno v předaleké galaxii se nám jedna partička rebelujících mládežníků vydá pro plánky Death Star. Nikdo nemusí přežít, to všichni moc dobře ví, ale raděj by položili život, než se poddali Impériu v čele s nejčernějším bráškou v galaxii - Lordem Vaderem a Císařpánem! A o tom prostě život je ne? Když to vypadá, že je vše ztracené, sázíme přesto vše na tu beznaděj a plavíme se proti proudu, dokud není přelomená každá kost v těle. "Vybuchující raketoplán je taky raketoplán", jak se hovorilo za mého mládí v předalekém maloměstě. Myšlenka toho všeho je, že to prostě mělo být moc dobrý, že jsem měl plakat, když se na konci chytli za ruce, vědíc, že to (ne)bude okay! Ale kdepaaaaaak. Místo emocí se dostavila únava a nuda. Vader pls, proč si zajebal až na konci? Vader pls, příště si vyjednej víc prostoru a ukaž nám, co všechno v Tobě je, chlapče jeden černej! #noracist Nevim, no, prostě jsem tu Sílu necítil, a to mám tři dioptrie aka téměř slepý jak ten ťamančík se švihákem z vrby! A tož tak no. PeS: Ten shot Vadera sledujícího ujíždějící loď, s vlajícím pláštěm v jemném vesmírném vánku a s rozjebaným světelným je priceless #instagoals PPeS: Chtěl bych ještě pozdravit své dobré kamarády, velké fanoušky, kterým se to moc líbilo a náš rozdílný pohled vyústil v rozpad přátelství. We had a good run, fellas! See you in another life!

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Tento film byl průměrnej. Už ale dost o filmu jako takovém, je čas lupnout si odpolední sklenice bílého suchého pozdní sběr a přihodit do vínku zase nějaký komentář, který narozdíl od většiny místních kritikou a trapákou skutečně tne do živého a nebojí se poskytnout bolestivou pravdu....která je následující: Mudlovský tuček Jacob, nositel stejného jména a duševního rozpoložení jako já, nikoliv však stejné váhy, byl zlatým středobodem tohto snímku. Kdyby byl býval hubený a hezký stavěný jako já, možná bych tento film zcenil víc #nohomo. Jinak jsem se v něm ale moc viděl. Nebezpečně prázdný život, smůla na každém kroku, všechno v píči. Když si pak skutečně na dně a přestaneš hledat něco lepšího, to lepší většinou přijde a najde si tě samo - v tomto případě Queenie. Nebezpečně půvabná, myslčtivá, svůdně rozkošná krevetka, které stačí se pousmát a víš, že si v hajzlu, protože ten úsměv chceš vídat every flippin day!!! Jenže pak se něco klasicky posere, třeba ti musí vymazat mysl, nebo tak, však to znáte! A pak v konečném důsledku to byla jen chvilková překážka a ono to přece jen bude dobrý...a dobrý to bylo. Aaaaaale jen ve filmu. Ve skutečnosti by jednou takhle Jacob spěchal v dešti domů a přes cestu by ji viděl, jak se nese ruku v ruce s jiným. A i když si ji jen matně pamatuje a cestu by mu pak zkřížila jiná pohledná dívčina, v srdci by věděl, že nikdy nebude jako dřív. A vo tom to celé je kurva. Na druhou stranu ale nejtemnější noci mají nejjasnější hvězdy, dámy a pánové a my všichni to společně zvládnem!! #TeamJacob #ProVšetkýchSkutočných PeS: Ne, nepřetekl mi pohár emocí. Zvládám svůj nadměrný přísun tohoto hořkosladkého likéru hihihi.

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

Skrytý diamant letní sézony. Okay, shodneme se všichni, že léto vyhrálo Stranger Things, ale za něj definitivně řadím tenhle skvostík, bo je to pecka bez důvodných pochybností (get it?). HBO ludia maj na ty kriminálky prostě čuch a Night Of to jen potvrzuje. Skvostná osmidílná odysea muslimského hošíka, kterej byl v nesprávný čas s nesprávně krásnou dívkou s nepopsatelnýma očima v jejím nesprávně zařízeným bytě. A já mám k tomu bytu co říct, jelikož zrovna vybavuju svůj nový. Tento seriál ale není jen o tom ?neprávem? obviněném chlapci, ale i o karamelové právní zástupkyni, kterou ušlehal sám čokoládový pánbožko a o právním zástupci, kterého trápí ekzém na nohou. Jeho boj s touto nepříjemnou chorobou by vystačil na spin off "Já a mé zasraně olezené tlapy aneb už ani šulek mi nestojí". Občas mě zajímalo víc, jak se dařilo jeho nohám, než jak se daří našemu chlapci ve vězení. Ten mix deprese a bezmoci s občasnými šprťouchlaty byl prostě svěží a vyloženě me mrdá, že s těmi postavami již nesetkám. Ale budu vzpomínat jak můj brat Naz pod tím mostem Žorž Wošinktn pojebaným, kde to všechno začlo....jednou se tam aj vykalím, až pojedu za velkou louži. Viva Justice bitch ass niggas!

plakát

The Get Down (2016) (seriál) 

Shaolin's the DJ that we call conductor 'cause Shaolin Fantastic is a bad Mother------. HOULY MOULY! This series is THE SHIT maaan! Nebýt politických a ouředních pletich, nářez od začátku do konce. Hudba je pro mě všechno (rozuměj beat mého srdce je sickest beat of them all!) a když zkrachovalej hudební producent mluvil o tom, že hudba je vlastně takovou veřejnou službou, pomáhající lidem song od songu, minutu po minutě, nemohl jsem nic než přikyvovat a jen jsem si uvědomil, že jsem tu správně. Začátky DJingu fascinující natolik, že zítra nabíhačka pro řádný sound system, pak do obchodu s deskami pro ty největší pecky na vinylu a po cestě domů ještě do papírnictví pro voskovku bo já to chci dělat pořádně a od podlahy jako ma mén Grandmaster Flash a Shaolin, ne jak zmrdi z Duplexu, Retra apod. Závěrečný DJ battle mimo planetu...no ustřelilo mi to gatě!!! Pátou hvězdičku si nechávám jako rezervu pro zbylých 6 částí, které se doufám vyrojí hned zkraje příštího roku, jinak mi mrdne! PeS: Mylene má tak nebezpečné křivky, že když by dovalila k lednici, tak moje sýry z Lidlu zezelenaj závistí! Love yoooou...you sexy bitch!:***

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Je na čase uvést věci na pravou míru – Sujsad Skwot za mě skvělý 4 hvězdy! Tu pátou jsem přihodil do vínku, abych motivoval Warner/DC mocipány k natočení Joker/Harley filmu. „LOL degen, si myslíš, že nějaká hvězdička pomůže, si hovno, nic nezměníš, zabij se“. Okay, ale ještě předtím tu budu sedět a doufat v můj sen, protože ma géél Margou a můj brat Jared byl fuckin mesmerizing a ultra hypnotizing! Svázaní dušemi v hněvu, zhnuseně se smějící okolnímu světu! MAD LOVE ‘til the end of the world. Miluju to a chci víc! O půvabech a půlkách slečny Robbie by se dalo napsat nespočet veršů, děkujme bohom, za to, že k nám sklouzla z nebe po zlaté niti. A k její prcce dodám jen to, že je podmanivá jako odraz měsíce v hladině a rád bych si na ní ustlal (tož co, lepší jak moj vypelichanej pilou!).

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Strašně super dílko. I když jsem handsome and cool soplák from the 90s, věřím že v období 80s bych byl stejně tak cool and handsome, možná i víc, díky té nepřekonatelné atmošce, kterou 80s maj a kvůli který ji všichni milujou. Takže - 80s atmo a TOP 80s soundtrack? CHECK! Další věc, co byla strašně super, je příběh, protože je to prostě klasické dětské dobrodružství, které snad zažil každej...nebo aspoň já určitě. Jako hele...kdo nemá ve svém "To Do" listu odškrtnuto "Zachránil fellu z Údolí Stínů" nebo "Bojoval s příšerou z Údolí stínů" nebo "Cukroval s křehotinkou, která byla v Údolí stínů", jakoby nežil a je stále nevyzrálým šulkem, protože to jsou klíčové zážitky, co musí mít každej...himlhergot!!! Takže - příběh, co život napsal sám? CHECK! Je Nancy celkem cute? CHECK! Nechal bych si od ní cumlat malíček? CHECK! Chci druhou sérii? CHECK! Jebe mi? CHECK!

plakát

Od pěti do sedmi (2014) 

Uh, ti šibe? Ty vogo, ještě, že mě nikdo neviděl, jelikož jsem se z tohoto filmu normálně složil jak zahradní křeslo. Tak jednoduše a taky tak ladně. Křivky mořské panny, moje láska z Dredda Olivia a její oslavný taneček a skvík, lavky, každé slovo, hudba, VŠECHNO!!!!!! Kurrrrrrrva to bylo tak hezký, hele, že, to nebyly jako chlapské slzy, ale normálně vodopády. Ale vůbec se nestydím, zítra to vybuším ve fitku a budu zas #BadBoy. Dokud neuvidím další film, který mě přetransformuje do zahradního nábytku. 'Til then then. #LáskaŽijeKurvaaaaaaaaaaa

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

1) Film - Natočil muj brat Wanko opět strašnej horrrror? Asio, asi určitě jo. Sedím tu na zastávce celý spocený bo kurva uplně čekám jak na mě naběhne ten zmrd Valok aka znesvětitel aka rouhač aka markýz hadů. Dope přezdívky, to mu nechám, ale esli ho někdy potkám ty vole (což, jak se znám, je nevyhnutelné), tak se stěhuju na Saturn! Fuj kurva zmrd hnusny. 2) Shrnutí strašidel - a) Valok - no ježíšku na křižku táhni do píči ty zlotřilec zlotřilej!!! b) Crooked Man - nebohabojný kanonýr, se kterym bych aj pofelil c) Děda Lebeda - s dědkama nefelim! 3) Vzkaz pro Verku Farmigu - TAKE MY HAND, TAKE MY WHOLE LIFE TOO. 'CAUSE I CAN'T HELP FALLIN IN LOVE WITH YOU!!!