Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 402)

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

1. série - Vsaďte se, že ve 4.-5. díle Langmajer ojede Kanocz. Hodnotit budu na konci, ale zda se mi, že kvalita se postupně zvedá. Edit po skončení. Tak sex nebyl (nebyl čas :-), ale vydržel jsem až do konce a i když to bylo složité na pochopení, tak to do sebe nakonec docela dobře zapadlo. Jedinou vadou (opravdovou) na kráse byl Donutil, který hrál hrozně, bůhví jestli vůbec hrál. Patří do estrád. 2. série - O dost slabší. Sice příběh nebyl tak komplikovaný, ale o to víc mu musely pomáhat různé berličky. Některé dějové linie (třeba ta s Křížem lobbistou skoro zbytečná, spíš to byla taková vata pro vyplnění). Oproti 1. sérii taky o hodně víc ochotníků v čele s Donutilem. Namátkou třeba mladý Donutil, Vrzalová a naprosto nehodící se k roli kriminalistky Vilhelmová. Ale dokoukal jsem to, no.

plakát

Tajné hrátky (2013) 

Tak rozhodně Juno Temple nepotřebovala žádnou záchranu - byla spokojená až až a její klienti jakbysmet. Jakmile se jí ale začala snažit zachránit protivná a nevybouřená kikina, začalo to trochu drhnout (pro Juno). Kikina měla ještě psychoterapeutku, která by sama potřebovala jít do cvokárny, kde by se sešla ještě s kikininejma košer kamarádkama. Na to, že to byl film od ženský o ženskejch (chlapi tam kromě jedný scény na konci zas tak velkou úlohu nehrajou) se mi film dost líbil. Přetvářka a falešný altruismus tady hrajou první housle, ale naštěstí McKenna v podání Juno Temple se všema nakonec pěkně vyjebala. Škoda konce, který by klidně mohl být drsnější.

plakát

Šálení (2013) 

Nemohl jsem si naplno vychutnat příběh o lásce, protože epileptická animace mně bohužel příliš rušila. Ono je to v prvních okamžicích zajímavé, jak se to všechno třese, ale koukat na to 76 minut je dost náročný.

plakát

Krásno (2014) 

Já bych tak moc chtěl, aby se to Ondřejovi Sokolovi povedlo - tuším v něm totiž dřímající potenciál. Bohužel - nepovedlo. Nejhorší na tom je ta nuda.

plakát

Absurdistán (2006) 

Občas docela dobré hlášky, ale jako film jen průměr. Co je na tom ale boží, že to je vlastně poselství, jak bude vypadat Amerika za 500 let. Podle mně, ale maj amíci našlápnuto, aby takhle zdegenerovali už za 100 let.

plakát

Výchova (2014) 

Kuba je sice díky Castrovi sto let za opicema, ale alespoň tam mezi lidmi zůstala úcta k učitelskému povolání.

plakát

Vzpomínáš si? (2014) 

Italská romance, na kterou se dobře koukalo a kde mi nevadil ani dobrý konec, i když byl trochu otevřený. Líbilo se mi, že klasický scénář těchto komedií, kdy se nejdřív dva sbližují, potom dojde k nějakému konfliktu, aby se ti dva mohli zase na konci sejít, byl narušen. Tady prostě Beatrice "zmizela" a nebylo to proto, že by jeden nebo druhý udělali nějakou hloupost nebo sviňárnu tomu druhému.

plakát

Kodaň (2014) 

Kodaň je hezká a příjemná, docela bych se tam podíval. I ten film je takový klidný a příjemný jako ta Kodaň. A i když se to nemá, tak bych přál, aby si William a Effy spolu něco užili, protože mi k sobě dost šli.

plakát

Čas smyslnosti (1995) 

Hezká výprava a docela sympatický mladý Robert Downey Jr. Začátek filmu je i zábavný, postupem času ale, jak se hlavní hrdina přemeňuje v lidumila, ztrácí film tempo a jeho proměna je taková šroubovaná a neuvěřitelná. Líbil se mi Hugh Grant v pro něj naprosto netypické roli a kdybych si předem nepřečetl obsazení, asi bych ho nepoznal.

plakát

Mosazná konvice (2012) 

Začíná to jako stupidní americká romantická komedie a končí to jako stupidní americká romantická komedie. Je to ale vyplněno docela zajímavým příběhem, který kdyby dostal do ruky lepší režisér nebo scénárista nebo obojí, tak to mohl být nadprůměrný film. Ale to se nestalo, tak je to jen takový slabší průměr. Hlavní hrdinka mi byla neskutečně nesympatická.