Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Pěkné triky se sekerou. Ale upíři, co fungují ve dne a v Občanské válce? No řekněme, že první půlka byla zajímavá, svým způsobem. Ale ta druhá, kdy se stal prezidentem a ostatní věci týkající se války. To už se nedalo. Měli to v té půlce ukončit a přidal bych hvězdičku, kdo ví. Možná dvě. Ale v tomto stavu je to nezáživné.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Slušný výkon Garfielda. Jinak hercké výkony průměrné, možná podprůměrné. Moc pěkné efekty, dobré vtipy. Jinak větší přiblížení ke komiksu. Užíval jsem si jiné nápady, jiné kousky než dělal Toby. Takže můžu doporučit.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Hooodně mě to zklamalo. Hodina a půl nudy, a ten zbytek je trocha akce rozkouskované do dvou hodin a dvaceti minut. Vážně nuda. Způsob, jakým se Spajdy zbavil té živé baterky je jasný skoro od začátku. Co mě mile překvapilo, bylo pojetí nejspíš Hop Goblina Danem DeHaanem. Škoda, že se tam objevil až na konci a byl velice rychle poražen. A ani Garfieldovi vtipné poznámky nebyli tak vtipné, jako v prvním díle. Škoda peněz, jít na to do kina.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Nic, co bych musel vidět znovu, ale na český film to ušlo. Nebyl to až tak velký průšvih. Ale nevím, proč jsou z toho všichni tak odvaření. Kdyby tam nebyla, již z prvního dílu, osvědčená dvojice Trojan a Dvořák, kteří se špičkují, tak zase film o ničem.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Upřímně tedy nic moc. Vlastně veškerá pointa je řečena už v trailerech. A co je horší, tak i dost těch dobrých vtipů je už prozrazena. Takže jsem se párkrát zasmál a to bylo vše. Starší děti smáli a menší moc nechápali. Takže dost zklamání.

plakát

Ant-Man (2015) 

Humor, ještě více humoru, akce, napětí a... humor. Zapojení ho filmu postavu Falcona z Avengers bylo velice příjemné i občasné zmínky o nich. Bylo to velice povedené z hlediska komiksového příběhu i z hlediska grafiky. Vážně jsem se bavil a ani chvíli nenudil. Vřele doporučuji všem fanouškům Marvelu.

plakát

Arthur a Minimojové (2006) 

První díl je originální, pěkně zpracovaný, vtipný. Navíc má skvělé obsazení hlasů. Doporučuji, jako oddech i pro děti. Mohli ho nechat jako samostaný film a nez toho zase dělat trilogii. Málokdy se to podaří.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nehrál jsem hry, proto nejsem příběhem tak pohoršený, jako někteří jiní zde. Každopádně příběh mě neuráží, ale také nepřekvapí. Víceméně je jasné, co se stane už při úvodním logu Ubisoft. Pěkné bojové scény a parkour honičky. Rád se na film zase někdy podívám, ale klidně si pár měsíců počkám.

plakát

Avengers (2012) 

Na tenhle film jsem se tak těšil, že jsem se bál, že budu zklamaný. Ale opak byl pravdou. U tohohle filmu jsem hltal každé slovo, každý trik, každou hlášku. Po dlouhé době akční film, kde se smálo celé kino. Je to akční film, který má podle mě vše, co by měl mít. Akci, vtip, příběh, kladné a záporné hrdiny, je tam i smutek a taky jsou tam překvapující zvraty. Zkrátka jsem se celý film v kině modlil, ať to ještě nekončí, protože jsem neměl pojem o čase a ať se mi nechce na záchod. Mohu vřele doporučit každému.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

V článcích psali, že se v Ultronovi zaměří na postavy, které nemají vlastní filmy, tedy Hawkeye a Black Widow. Nicméně kromě ukázání Burtonovi rodiny a útržky z minulosti Romanovové se na ně moc nezaměřili. Film se mi líbil, pěkné efekty, dobré herecké výkony a vtípky, které ale nejsou tak dobré, jako v jedničce. Ale ten příběh byl nějaký zvláštní. Ultron, jako záporák byl myslím geniální, ale ta dvojčata mě tam dvakrát nenadchla. A co se mi tam vysloveně nelíbilo, i když to není chyba filmového štábu, byl český dabing. Tony Stark a Nick Fury mají jiné dabery a je to dost strašné. Vysloveně mi to ten film o laťku shodilo. Jinak to samozřejmě každý fanoušek komiksů musí vidět, jen se na to tak moc netěšte.