Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (61)

plakát

Narušitel (2019) 

Já film hodnotím velmi kladně. Ano byly tam chyby a není to nejlepší film, jaký jsem kdy viděl. To že herci nestárnou je chyba, ano, ale v rozpočtu, jaký na film byl je něco takového nereálné, takže se to dá s klidem odpustit a nijak extra to filmu nevadí. Záběrově krásné a letecké scény jsem si opravdu užíval. Filmu přeji plno úspěchu a dávám mu 4 hvězdičky + jednu extra za odvahu a schopnost dotáhnout takovýto projekt do konce!

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Po akční, grafické i šermířské stránce je to opravdu bomba, o tom není pochyb, ovšem problém nastává, když ve filmu chcete hledat nějaký příběh... On tam pořádně ani žádný není...

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Do kina jsem šel bez jakýchkoliv očekávání. Spíše jsem čekal, že mě film zklame, protože kvůli němu zrušili EU (Expanded Uiniverse), a tak mě film opravdu velmi mile překvapil. Návrat starých postav, spousta hlášek narážejících na předchozí filmy a prostě opět ten pocit z toho, že jsem v kině na "starých, dobrých Star Wars". Musíme to brát tak, že je film spíše rozjezdem pro další filmy a jako takový myslím zafungoval na výbornou. Nové herecké obsazení se povedlo (sorry, na Johna Boyegu si fakt stěžovat nemůžete) a hlavně Oscar Isaac v roli Poa Damerona se mi opravdu líbil. Daisy Ridley tam sice občas vypadá jako nakopnuté štěňátko, ale přesto nemohu říct, že by byla nesympatická. Bylo tam pár blbostí, to ano, ale když jdete na film ze světa, o kterém toho víte tolik, tak je problém, tam žádnou nenajít...Takže závěrem snad jen toto - film je rozhodně důstojným začátkem nové trilogie a dokázal skvěle nalákat na druhé shlédnutí a následující filmy.

plakát

Need for Speed (2014) 

Na to, jak málo jsem od tohoto filmu čekal, tak mě mile překvapil. Jako malý jsem však NFS hrál každou chvíli, a tak jsem si tento film nemohl nechat ujít a jsem tomu rád. Herecké výkony nejsou špatné, auta jsou bombová a byť to má jednodušší příběh (u takového filmu se to ale dá čekat), tak se film velmi povedl!

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Naprosto suprový film, který dokonce dopadl ještě lépe něž jsem čekal (moc jsem totiž nevěřil Jamesi Gunnovi). Herecké výkony jsou boží a nejlepší je samozřejmě Chris Pratt, jako Star Lord. Je to jeden z mála filmů u kterého jsem byl opravdu rád, že jsem ho viděl ve 3D. Myslím, že to není naposledy, co jsem na něj šel do kina, takle luxusní film si prostě musím brzy zopakovat.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Opravdu hodně špatný seriál, který je jen velmi nepovedenou adaptací knižní série. Rytíři drží meče (či jinou zbraň) jako prase kost, velké bitvy jsou pro jistotu vynechávány, nebo jsou v seriálu zmíněny jen okrajově, a takhle bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho. Opravdu nechápu, co na tom seriálu všichni vidí... Pokud se vám líbí seriál, tak si přečtěte knihu, která je nesrovnatelně lepší...

plakát

Archer (2009) (seriál) 

Naprosto perfektní seriál, jehož pointu nelze normálními slovy vyjádřit. Tento seriál je ideální na odreagování a pobavení. Je to slušná kravina, ale velice vydařená, která pobaví nejednoho diváka.

plakát

jOBS (2013) 

Od tohoto filmu jsem příliš nečekal díky jeho velmi rozpačitému přijetí u publika, ale velice mile mne překvapil. Nejsem nějak extra znalec Appelu, ale troufám si říct, že toho o něm vím dost, abych mohl tvrdit, že se film moc neliší od skutečnosti. Kutcher je velice podobný Stevu Jobbsovi a jeho postavu ztvárnil opravdu skvěle. Jediné co mě mrzí je to, že ve filmu neukázali konec jeho života (film končí po návratu Steva do Appelu).

plakát

Wolverine (2013) 

Na tento film jsem šel s velkými obavami, ale během pár minut se mé obavy rozplynuly. Film mě velice příjemně překvapil, nebylo to tolik přehnané jako Origins, který se vážně moc nepovedl (obzvláště ta odpornost, co udělali s Deadpoolem). Rozhodně si u mě napravili reputaci a už se těším na další film s Wolverinem.