Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (58)

plakát

Železná srdce (2014) 

Film který bych do poloviny hodnotil cca 75%. Bohužel poslední půlhodina film zabila. Nejsem typ člověka který by si potrpěl na dokonalé ztvárnění historické reality, ale (spoiler) to že celá rota SS není schopna zničit JEDEN nepohyblivý tank, nechá se jen tak zabíjet, místo jednoduchého logického obklíčení a zlikvidování tanku panzerfausty dělají nevím co. A souboj předtím s Tigrem? Vážně? Nejdřív po sobě střílí co 5 sec a potom se Tiger rozhodne dát si 40 sec brake...a místo toho aby se otočil čelem k nepříteli fešácky od něj odjíždí pozadu..no cemment. Škoda toho..s takovou dávám pouze 30% za povedené souboje a Tigera.

plakát

Prometheus (2012) 

Nebýt té divné poslední 20 minutovky dal bych asi i 5*, ale takto to bude jen za 4*

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Zbytečně dlouhé, ale Bale opět kvalitní. Trošku sem se nudil a znovu bych si to už nepustil..

plakát

Rezistence (2015) 

Bože to byla ale nudná sračka s takovou dávkou nesmyslných scén až to hezké není. V kině kolem mě usínala asi polovina osazenctva...děs běs..

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Ani sekundu jsem se nenudil. Skvělý scénář, graficky skvěle provedené, Tom i Emily bravůrně zahrané..za mě jasných 5* a letošní nejlepší film. A to jsem od toho nic nečekal!!

plakát

Gravitace (2013) 

Asi jsem sledoval jiný film než ostatní 4-5* protože takto nudný a bezkrevný film jsem dlouho neviděl! Ano, počítačová animace pokročila že vše vypadá reálně, ale jinak to stojí za ho*no! Nuda, nuda, šeď...nejdelších 91 min mého života!

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Pro mě jeden z nejlepších seriálů které jsem měl čest sledovat. Skvělé obsazení, dobře natočené, atmosféra a každý díl končí tak že se nemůžete dočkat dalšího. Nevím na co si tady někteří rádoby odborníci stěžují. Pro mě v TOP 5 všech seriálů! P.S. zatím dokoukána 2.série a začátek 3. P.S.S. Dát tomuto seriálu "odpad" vyžaduje mít pořádně nasráno v hlavě!

plakát

V cizí kůži (2011) 

Pro mě 70%. Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4* a nakonec jsem se rozhodl pro 4 za Olivii které je naprosto HOT! Nádherná ženská která mě dopřává zaručenou erekci. Film zábavný, troška fekálního humoru nikoho nezabije, námět ohraný, ale dobře zahraný.

plakát

Sinister (2012) 

Skvělá atmosféra, velmi dobrý Hawke, vynikající hudba...jen ten konec stál za hovno :-(. Škoda přeškoda...takto jen 4*.

plakát

Avengers (2012) 

2 hodiny narvané skvěle zrežírovanou akcí, skvěle vybranými herci a hromadou zábavy a luxusních hlášek. Za mě jasných 5*. Btw. takovou sračku co vyplodil verbal bych se styděl prezentovat na literálním sjezdu Zvlaštních škol.