Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 916)

plakát

Jackpot! (2024) odpad!

Ztráta času a blbost na entou. Dialog a scénář se snaží být vtipný v každé scéně a sekundě filmu, ale jediný, co se mu daří je být čím dál trapnější. Cena a Awkwafina mi nevadí, jako duo vcelku fungovali, ale scénář a film totální katasrofa a nezachránili to ani oni. Nezasmála jsem se ani jednou.

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Jamese Franca moc nemusím, nikdy jsem ho zvlášť nemusela a tady jsem si k němu musela najít cestu, vzhledem k tomu, že hraje hlavní postavu. Sice bych mu občas jednu vrazila, ale nezahrál to úplně špatně. Velkým přínosem je určitě to, že se jedná o knihu Kinga, takže tam narazíme na několik překvapení, která jsme nečekali. A moc mě to bavilo. Místy je to sice trochu utahanější, ale čím víc se blížíme konci, tím víc je to napínavější a zajímavější.

plakát

Vyšší princip (1960) 

Milé překvapení. Snímek jsem viděla poprvé a opravdu mě chytl za srdce. Po skončení o to víc, když jsem zjistila, že to bylo natočené na motivy skutečných událostí. Je opravdu smutné, co se v té době dělo, za jaké maličkosti se zabíjelo a je důležité si tohle připomínat, aby se historie neopakovala. Opravdu povedený snímek, který zaujme a baví. Ano, místy se přehrává, ale v té době byl tenhle styl hraní vcelku normální.

plakát

Jednotka všedního nasazení (2024) 

Scénář je naprostá katastrofa. Nechápu, že se Netflixu vypaltí dát do toho takové prachy a nechápu, že ti herci do toho jdou. Vždyť i AI by to dokázalo napsat daleko líp. Všechny scény zněly tak prkeně a netrénovaně, jakoby Wahlberg a Berry neuměli vůbec hrát.

plakát

Imaginární přátelé (2024) 

Asi jsem očekávala daleko větší bombu, než to nakonec bylo. Nicméně vizuálně je to krásně udělané. Příběh je teda dost předvídatelný, konec taky, takže u mě se žádné překvapení nekonalo. Ale jedná se o docela krásný a pohodový snímek a pro rodiny s dětmi bych řekla, že je to ideální.

plakát

Čaroděj ze země lží (2017) (TV film) 

Snímek spíše pro američany než pro nás. Tohle téma šlo mimo mě, už když to bylo aktuální, vůbec jsem o tom neslyšela, nevěděla. Bylo fajn vidět De Nira a Pfeiffer hrát společně, ale snímek jako takový mě vůbec nezaujal. Přišlo mi to hodně odtažité a bez emocí.

plakát

Medvěd - Série 3 (2024) (série) 

Tahle série byla hodně o vizuálnu než o posunu v příběhu a to mě moc nebralo. Ale nedejte se zmást, vizuálně to bylo opravdu povedené, některé scény a díly vyloženě skoro až umělecké, ale příběhově jsem se neposunuli nikam a to je velká škoda, protože pak tahle série z toho vychází trochu zbytečně.

plakát

Nedostatek důkazů - Série 1 (2024) (série) 

Tak tohle pro mě bylo hodně velké překvapení. Musíte se trošku dostat přes dejme tomu první dva díly, než se do toho úplně ponoříte, ale pak na to nebudete chtít přestat koukat. Je to napínavá jízda, která vás totálně pohltí. A Gyllenhaal si všechnu pozornost krade jen pro sebe. Pro milovníky vražd, opravdových zločinů a napětí je tohle povinnost.

plakát

Rod Draka - Série 2 (2024) (série) 

Na konci jsem očekávala obří bitvu a jsem zklamaná stejně jako většina fanoušků, že jsem se jí nedočkala. Na druhou stranu seriál si pořád drží dobrou kvalitu. Některé díly nebo momenty opravdu překvapí. Jen škoda, že mi v téhle sérii zabili moji nejoblíbenější postavu.

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Svěrák a Uhlíř je pro mě legenardní duo, které miluju od dětství a písničky uměli skvěle. A tenhle film je toho důkazem. Věřím, že každý čech a možná i slovák bude znát melodii nebo dokonce text alespoň k jedné písni z téhle pohádky.