Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Recenze (113)

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Film má šmrnc a je dosti srandovní. A ta celkem dlouhá stopáž vás nenechá usnout. Konec si hraje dosti na city,ale to se dá vydržet.

plakát

Arn (2007) 

Filmy na motivy templářů a Svaté země miluji a tenhle film jsem si nenechal ujít. Na můj vkus trochu delší příběh o lásce, kratší stopáž by se nebyla od věci. Začátek trochu utahaný, ale v rámci filmu a děje v pořádku. I tak dávám plné hodnocení.

plakát

V plném slunci (1960) 

Výborně propracovaný příběh a skvělý Delon. Jak se blíží finále, tak má film grády. Doporučuji shlédnout!! :-)

plakát

Na západní frontě klid (1930) 

Výborný film a na svou dobu nepřekonatelný. Svou kvalitou se mu nemůžou rovnat snímky o dekádu novější. Jasných 5 hvězd. Doporučuji shlédnout.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Tento film je jeden velký hollywoodský paskvil. Od pohromy ho zachránilo snad jen herecké obsazení. Už nechte Titány spát, děkuji!! :-(

plakát

Quo Vadis (1951) 

Rád srovnávám filmy s jejich knižními předlohami. V tomto případě jsem byl zcela zvědav,jak se stím autoři poprali. Chyb se najde spousta,ale do jednoho filmu vměstnat tak složitý děj je nemožné. Proto jsem ochoten je pominout a vše hlavní z knihy se objevilo ve filmu,který je povedený. Kulisy a kostýmy krásné. Výkon Ustinova dominuje hereckému spolku.

plakát

Potraviny, a.s. (2008) 

Doufám, že toto je možné pouze v USA. A doufám že Evropa je v tomhle o něco málo benevolentnější a zákony EU jsou dodržovány, i když jsou mnohdy nesmyslné!!

plakát

Hellraiser: Inferno (2000) 

Viděno aspoň 3x a musím za sebe říct, že asi nejlepší díl, žádné bezduché vraždění, ale konečně nějaký propracovanější děj. Pinhead má méně prostoru, avšak o to je to napínavější!

plakát

Hellraiser: Vyslanec pekla (2002) 

Vidím tady od 5.dílu trochu podoby se sérií SAW, scénář je si v závěrech podobný. Tento Hellraiser se již vymyká prvním 4.dílům a zdá se tento je pro mě jaksi stravitelnější! Já jsem byl celkem spokojen.

plakát

Twin Peaks: ohni se mnou pojď (1992) 

Vcelku povedené rozzuzlení děje před....Nenadchne,ale ani neurazí. Jsou zde pasáže nudné,ale i napínavé. Viděl jsem i snímek s vystřiženýmy scénami,kde jsou další věci ke spojení mozaiky celého snímku o Twin Peaks. Doporučuji si je vyhledat podívat se na něj,bude potom mnohým zase o něco více věcí jasnějších. Je o nich zmínka i v zajímavostech k filmu.