Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Vikingové

Vikingové (2013)

Tak tvůrce po jeho dvou předešlých seriálech konečně dospěl k pořádnýmu nářezu. Taky aby ne, do třetice všeho dobrého. Výborné pojetí severské historie a nájezdů vikingů na západ. Zrovna jsem začal koukat druhou sérii, která je snad ještě lepší než ta první. Jedním slovem - kvalita.

Star Trek: Hluboký vesmír devět

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993)

DS9 nebo Voyager...hmm nemůžu si vybrat, který z těchto dvou je nejlepší ze všech Star Treků. Každopádně DS9 má několik much, které mě štvali (stejně jako Voayager). Několik dílů z paralelního vesmíru..podlě mě naprostá zhovadilost, holosimulátor s Vicem nebo opět jeden díl s Q a propána boha celej nápad s bajoranským náboženstvím.... Když pominu tyhle blbosti tak naprosto parádní Star Trek. Nejoblíbenější postavy Garak a Chief O´Brien, z vedlejších postav rozhodně Quarkův bratranec co prodával zbraně :)). DS9 byl na nejlepší úrovni během 4,5 až do půlky 6 serie.. propuknutí války s Dominionem, pohyby flotil a válka na život a na smrt. Top :)

Star Trek: Vesmírná loď Voyager

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995)

Po kompletním shlédnutí všech 7 serií jsem se rozhodl dát max hodnocení. Vdechlo mě to a hltal jsem to díl za dílem. Úchvatně zpracovaná neznámá galaxie připravená k prozkoumání neohroženým Voyagerem. Bohužel mám proti tomu několik výhrad. Díly s Q - to si mohli odpustit.. naprostej nesmysl. Za každou cenu vždy správná a hodná kapitán Janeway mě taky iritovala občas do olbřích rozměrů. A v poslední řadě ten přehnaně zkurvenej happy end. Každopádně těchto pár věcí se dá přehlídnout a odpustit. Nejoblíbenější postavy rozhodně Tuvok a Sedmá z devíti - jejich humor na top úrovni. Nejoblíbenější díly byli s rasou 8472 kdy Borgové dostávali na prdel ( tam to mělo smysl ne jak ve posledním dvou dílu..) Ted je na řadě DS-9 :)

Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise (2001)

Výborný (domysli si zde několik dalších superlativ) pohled na začátky lidského seznamování s vesmírem. Pořádně jsem se do toho zažral až od půlky druhé série kdy to začlo mít pořádné grády :) Časová studená válka a boje s Xindy to hodně zvedli. Jediný co Enterprise musím vytknout je úvodní znělka... ta je fakt teda otřesná.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Naprosto strhující seriál. Když jsem se dostal k druhé serii zjistil jsem jak je to vlastně perfektní a boží. Neuvěřitelná proměna hlavní postavy a veškeré dění okolo. Jeden z TOP seriálů co jsem kdy viděl. 100%!

Expanze

Expanze (2015)

Ajtakrajta... po dlouhé době počin nad kterým zablesala moje sci-fi ulítlost :)