Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (56)

plakát

Velká noc (2014) odpad!

Jen tak si přepínám kanály a najednou koukám a říkám si: "Tu paní od někud znám. To je přeci máma mojí spolužačky." A hele, to je přeci moje spolužačka. Hustý. Sakra, zrovna ona. A já pracuji v domově pro seniory. Ona si klidně hraje ve filmu který dávají na HBO. Pustila jsem tedy film od začátku a čekala, jak budu závidět, protože filmy zbožňuju. Ha, omyl!! Zaplať pán Bůh, že nejen v tomto filmu nehraju, ale ani se nepohybuju ve společnosti, kde tyto individua vyhrabaly.. Díky Díky Díky..

plakát

Medvěd (1988) 

Film mého dětství. Spoustu let jsem ho neviděla a zase mě rozbrečel a to né jednou. Krásný film bez zbytečných a trapných dialogů. Prostě čistá práce!!

plakát

Sezení (2012) odpad!

Popravdě značně nechutný příběh, kde herečka Helen Hunt klesá až na úplné dno, kde v několika metrové hloubce bahna a straček nalézá odpornou roli v níž sice exceluje a možná by ho i vytáhla na jednu hvězdu, kdyby ovšem nepřišel trapný konec v krematoriu. Na tomto filmu považuji za nejhorší to, že je natočen na základě skutečné události, což mě nutí si dojít pro kýbl a doufat, že to nezanechá horší následky než prázdný žaludek a pachuť v ústech.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Těsně po vypnutí filmu jsem říkala: "Hmm, jako dobrý, ale co na tom všichni mají." To bylo v pátek, ale když jsem si celý víkend vybavovala jednotlivé scény a pokaždé jsem se lehce usmála tak mi došlo, že si to musíte nechat uležet a až potom Vám dojde hloubka a krása filmu Amélie z Montmartru.

plakát

Zachraňte Willyho 4: Útěk z pirátské zátoky (2010) 

Jednu hvězdu by si ve filmu vysloužila jediná postava, která umí hrát, není z plastu a nehraje si na hvězdu. A to je TUČŇÁK!! A ani ten ne.. Jinak počítačově udělané kosatky v hlavní roli s atrakcí z minigolfu a to nejen na závěr filmu. Kosatka v křeči s americkým úsměvem mě opravdu okouzlila. A nemůžu zapomenout na dokonalý profil tupé malé americké "roztomiloučké" holčičky vševědátorky s tatínkem jehož na 6 týdnu uvězní v nemocnici naražené žebro. Na úplný konec jsem i uronila slzičku a to při představě dvou hodin ztraceného času mého života.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Překrásný příběh, který mě, jako správnou plačku dojal k slzám. Úžasný nápad a krásné zpracování.. A jen tak mimochodem, věřím v tu první verzi..

plakát

Machete (2010) odpad!

Po zhlédnutí tohoto filmu bych zřejmě musela všechny filmy ohodnotit o hvězdu lépe, nebo bych potřebovala ještě hodnocení TOTÁLNÍ SHIt!! Nechápu, snad jsem nikdy neviděla obsazenější film s tupějším obsahem a debilnějšíma dialogama..Mám pocit, že pokud ještě jednou zahlédnu v obsazení jméno Danny Trejo, mohu si tiše nazvracet do rukávu a budu mít stejný pocit jako bych film viděla.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Bylo to něco úplně nového a naprosto kouzelně tajemného. Něco napínavého s obsazením naprosto úžasných rozkošných dětí. Já jsem byla okouzlena..

plakát

Život na zámku (1995) (seriál) 

Taková nuda, že se na to nedá koukat ani v neděli dopoledne s kocovinou jako prase..

plakát

Grinch (2000) 

Bez Vánočních prázdnin, Popelky a Grinche by pro mě Vánoce neměli smysl. Pokaždé se bavím, uchvácená maskami a dabingem a hlášky jako: "Já jsem doma všude, kde smrad a špína bude" mě neomrzí! Na film se ovšem nemůžete dívat s příliš kritickým okem.