Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 756)

plakát

Villains (2019) 

Díky sympatickému hereckému obsazení, se film dal přežít. Žádná sláva to ale není. Čekal jsem pořádnou úchyláckou rodinku!

plakát

Místo zločinu Ostrava - Krásné světlo (2020) (epizoda) 

Jsem čekal, že když se jedná o případy v Ostravě, tak se bude mluvit alespoň trošku s ostravským přízvukem. A né, že uslyším ňáký, týdle, řek si...apod. To vypadalo, jako když Pražáci přijeli za práci do Ostravy. Alespoň se tam občas mihnul ostravský kompars - viz řidič tramvaje :-). A ten chlápek, co se snažil hrát Poláka, to byl tedy slabý pokus. Ta polština byla strašná! To nemohli v Praze najit polského herce, žijícího v Čechách?

plakát

Osudná jiskra (2019) (seriál) 

Pro mne je to nejlepší seriál roku 2019!

plakát

The Sonata (2018) 

Mohlo to být dobré. Zajímavá zápletka, zvláštní symboly, obětování dětí.... já ale stále čekal, že se objeví vraždící Rutger Hauer. Ale neobjevil se. Byl tam jen asi minutu a to na videu a na obraze.

plakát

Dracula (2020) (seriál) 

Po prvním dílu 80%, skvěle natočeno!!! Já se bavil. 2.díl slabý 40% a třetí díl naprostý ODPAD. Upír je na Skype a posílá e-maily, to už je i na mne moc.

plakát

Příběhy duchů (2020) odpad!

Čtyři sračky v jednom, to se hned tak nevidí. Až napotřetí jsem to zvládl dodívat se. 💩💩💩💩💩

plakát

Mary (2019) 

Nemám rád filmy, kdy je předem vše jasné! Film začíná, tak, že stará sedí na Policii, ještě řekne, že chce vidět své dcerky a že potopila loď. Takže stará přežila, dcerky přežily a ti ostatní zemřeli. Napětí je pak nula!

plakát

Maják (2019) odpad!

Koukali jsme 5 minut a prostě nezvládnu čumět na černobílý film ve čtvercovém formátu a ke všemu jen s 2 nesympatickými herci. Je to krok o 60 let zpět.

plakát

Servant - Haggis (2019) (epizoda) 

Stále víc napínavější. Sakra, jak tohle dopadne? :-)