Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 753)

plakát

Dark Light (2019) odpad!

Člověk v overalu, na hlavě nalepenou baterku a máme monstrum z jiného světa. NUDA...💩💩💩💩💩OBSAH: Na farmě žije žena s dcerou. Jakmile v poli uvidí podivné světlo, poté se v jejich domě začnou dít zvláštní události a její dcera zmizí. Policie však nevěří, že dívka byla unesena něčím z jiného světa a zatkne zoufalou matku. Žena ale uteče z vazby, aby zjistila, co se stalo, a tak našla svoji dceru.

plakát

Vidím tě (2019) 

Já se nedivím, že ten policajt spal na gauči. Ta jeho manželka (Helen Hunt) byla strašná šereda, jakoby měla ksicht propadlý dovnitř a k tomu žádná prsa. Vždycky, když se objevila v obraze, měl jsem husí kůži...

plakát

Korunní svědek (2019) 

OBSAH: Maddie je svědkem vraždy jednoho z policistů, který byl partnerem poručíka Wakese. Žena se nachází v opuštěné nemocnici, ale obává se návratu vrahů. Přestože místo má být bezpečné, jak si můžeme představit, zločinci najdou její stopu a rozhodnou se zbavit nepohodlné osoby. Dokáže Maddie přežít noc v nemocnici?

plakát

Noční bouře (2019) odpad!

Viděl jsem jméno Nicolas Cage a bylo mi jasné předem, že to bude sračka. Přesto jsem stále věřil...

plakát

Blood Bags (2018) 

Zatím jsem u filmu zaspal, zkusím si ho pustit podruhé....

plakát

Doeorak (2018) 

Docela napínavý thiller. Díky Bohu mají herci různé účesy a tak se je dá rozeznat :-) OBSAH: Kyung Min je průměrná žena žijící sama v bytě. Když se po práci dostane domů, zjistí, že její kryt zámku dveří je otevřený. Vystraší se a tak změní své heslo. Těsně před spaním však uslyší někoho, jak se snaží odemknout její dveře. Kyung Min tedy zavolá policii. Policisté se ale k případu postaví nevěřícně a necitlivě. O několik dní později najde další náznaky, že se někdo pokouší vstoupit do jejího bytu, a následně dojde k vraždě. Uvědomí si, že není bezpečná a když ji tedy policie nevěří, začne vyšetřovat sama.

plakát

Odříznutí (2018) 

Parádní napínavý thriller plný mrtvol a pitvání :-)

plakát

Instinkt lovce (2019) odpad!

Na toho animovaného tygra a tlustého Cage se nedalo dívat! 💩💩💩💩💩

plakát

Krvavá nevěsta (2019) 

Dobře natočený horror, se sympatickou herečkou v hlavní roli. Jinak Andie MacDowell je už stará bába :-) Já se bavil. Kéž by bylo více takových horrorů.