Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Klasika všech klasik. Mužu se podívat kdykoliv na jakejkoliv díl v jakýkoliv náladě a dycky budu mít záruku, že se u toho maximálně pobavim. A jo, jasněže sem na konci brečel... Chandler FTW!

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Kéž by víc seriálů bylo zakončeno s takovou bravurou... Bohužel se to takhle podaří opravdu jen výjimečně, ale o to víc pak zase můžeme ocenit, když se tak stane, a že je Breaking Bad dokonalym příkladem. Tohle je totiž prostě absolutní špička, wow! All hail Heisenberg! Better call Saul! Yo!

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Jedno velký a nekončící WOW! Ten seriál má naprosto všechno, co by mít měl, a k tomu mnohem víc! Zpětně absolutně nechápu, proč sem to tak dlouho odkládal, na druhou stranu sem ale strašně rád, že sem se k tomu dokopal (byl dokopán :)). Postavu Harveyho sem si zamiloval jako asi žádnou jinou, jeho styl, chůze, hlášky, sebevědomí, a co hlavně - humor, kterej je mi jak šitej na míru - to prostě nejde hodnotit jinak než jedničkou s hvězdičkou a k tomu eště dvakrát podtrženou!! Perfektní sou ale všechny postavy, ať už vždy dokonalá Rachel (♥), přechytralej hezounek a sympaťák v jednom Mike, Donna ve stylu "I´m Donna - I know", ale i po povýšení lačnící slizounek Louis, skvěle ladící šéfka Jessica, rozhodně ne na dobro loučící se Hardman... Čekání na další sérii bude jedno obrovský muka!

Dexter

Dexter (2006)

První čtyři série sou asi to nejlepší, nejdramatičtější a nejvíc "wow", co mi seriálovej svět zatím kdy nabíd. Bohužel, pak kvalita upadne, pořád se tam sice najdou úžasný momenty, celkově to už ale prostě tak strhující není. A co říct ke konci, no... Napoprvý sem byl z finále neuvěřitelně zklamanej, určitě to mělo větší potenciál epičnosti, po druhym zhlédnutí už mi to ale tak nák začalo dávat smysl. Přesto ve mně tak nák zůstává pocit, že tohle není opravdovej konec (zůstalo moc nezodpovězenejch otázek), že ten skutečnej teprve přijde. O tom, že měl přijít už v kontejneru, se asi nemá moc cenu bavit...