Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Krvavé léto v New Yorku (1999) 

Chvílemi mi připadalo, že spolu jednotlivé scény soupeří, která bude víc nesmyslná. Od Spika Leeho jsem zatím viděl dva filmy, oběma jsem dal pět hvězdiček. Ale tohle vypadá, jak kdyby to natáčel někdo úplně jiný. Zklamání.

plakát

Insomnie (2002) 

Tohle je holt takový průměr. Nolan holt musel udělat nějaký film pro studio, aby se prosadil. Nemějme mu to za zlé. Pořád je to lepší než Fincher, který udělal něco horšího nedávno.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Uvolněte se jsem měl rád, tohle je totální sračka. A upadá to čím dál víc.

plakát

Spojenec (2006) 

Jak se tak brodím samými nekvalitními filmy, od kterých zpravidla čekám víc, než nakonec dostanu, tak jsem pokaždé opravdu vděčný za každé příjemné překvapení, jako je tohle. Tak skvělý film se opravdu jen tak nevidí. Spike Lee je borec.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Ach jo, sice jsem to ještě nedodíval, a tudíž to nehodnotím, ale i tak sem už musím napsat - nejdřív jsem nevěděl, o jakém mimozemském útoku na New York to mluví, a pak mi to došlo - Avengers...... Opravdu bylo potřeba tuhle sračku tahat do příběhu Iron Mana? Předchozí díly nepůsobily sice nijak realisticky, ale aspoň tam byl jakýsi kontakt s reálným světem, Avengers jsou úplně mimo a působí jako totální fantasmagorie.. Ach jo. No a nakonec jsem dospěl k závěru, že je to celé úplná blbost. A je čím dál víc evidentní (podle některých hodnocení), že vidět hodně filmů nerovná se rozumět filmům. Sledování filmů IQ nezvyšuje. Temný rytíř povstal mě sice taky nijak neoslnil, ale i tak mě sere, že ho tady tohle brzo překoná v tržbách, protože je to pořád o několik tříd lepší film.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Je úplně jedno, jakej je to nesmysl, je to hlavně skvělý film, na který se můžu dívat pořád dokola.

plakát

Před soumrakem (2004) 

To prostě jednou jeden chlap vyblil na papír všechny hovadiny, co ho napadly, a pak to zfilmoval. Dvě hvězdičky za pár myšlenek, co se mi líbily, jinak děs a hrůza.

plakát

Domino (2005) 

Musel jsem ten film vypnout snad po čtyřiceti minutách, strašně mě rozčilovalo, jak vždycky řekli dvě tři věty normálně, a hned zase hrála totálně otravná hudba. A ten styl, jakým to je natočené, mě po chvíli taky otravoval. Někdo řekne, že bych neměl hodnotit film, který jsem nedodíval do konce, ale když mě film rozčiluje tak moc, že ho musím vypnout, tak to taky o něčem vypovídá.