Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Naši sousedé Jamadovi (1999) 

Tento film ocení zejména dospělí lidé, kteří mají vlastní rodinu, takže nízké hodnocení některých diváků docela chápu. Až dospějete, pochopíte to :D Bylo to velice vtipné.

plakát

Boku dake ga inai mači (2016) (seriál) 

5 hvězdami docela šetřím, ale tohle je velmi dobře napsáno, děj je neodhadnutelný a to je dnes taková rarita, že těch 5 hvězd prostě dám.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Pokud někdo zmíní termín "kvalitní francouzská komedie" nevybaví se mi série o četnících, ale toto. Je to decentní, žádné zbytečné přehánění.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Slušný film DiCapriem, za který byl Oscar hodně nezasloužený. DiCaprio má lepší role a lepší filmy. Tohle by bylo daleko lepší, kdyby to byla třeba komedie. To by ta DiCapriova nepodchladitelnost a neinfekčnost měla logický základ. 7/10 PS:asi nejlepší napadení medvědem na filmovém plátně.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Tak to shrneme. Debilní scénář. Žádné kulervoucí scény. Otřesná soubojová choreografie (spíše její absence). Kulisy jako z plastu. Studio cítit z každé scény. I z toho zvuku je to slyšet. Celé spíše trapné než heroické. Jediné plusy - Medivh, gryf, mimika orků. První Pán Prstenů byl natočen před patnácti lety a strčí tenhle film ve všech ohledech do kapsy. Dokonce, a to bych nevěřil, že to někdy vyslovím, ZLATÁ NARNIE. A to říkám jako člověk, který wowko hrál nějakých 8 let.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Zlata Adela nebo Tajemny hrad v Karpatech. Tohle mi jako komedie moc neprislo. Jeden vtipny moment je dost malo.

plakát

Baramui paiteo (2004) 

Za vetsinu souboju ***** Za obsah filmu+herecke vykony *** Prumer je **** :) A metal se tam fakt nehodil, ackoliv jsem metalista.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Nebylo to uplne spatne, ale ani uplne dobre. Choreografie souboju je spise usmevna. Herecke vykony jsou o dost lepsi. Postavy sympaticke. I pan hlavni zaporak je peke zahran a vykreslen. Ale celkove tomu chybi tah na branku a kulervouci sceny.