Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Rozvedený se závazky (2010) (seriál) 

Vydrzel jsem nekolik dilu, nez jsem zjistil, ze jsem opravdu velice zklamany a do smichu se musim spise nutit. Daleko lepsi. U Lucky Louie jsem se velice bavil, tady spis prevazuji chvile trapnosti.

plakát

Kanon (2006) (seriál) 

Zas tak uzasny, jak se tu pise, to neni

plakát

Sakurasó no pet na kanodžo (2012) (seriál) 

Nekdy by bylo opravdu lepsi, kdyby se do titulkovani nesral kazdy, kdo ma do prdele diru, protoze to casto konci katastrofou ve forme kvant pravopisnych chyb a taktez vet, ktere absolutne nedavaji smysl.

plakát

Re-Play (2009) (pořad) 

Velmi sympaticti moderatori, kterym to na obrazovce spolu proste sedi. Je fajn, ze kazdy je trochu jiny a i se tak profiluje, takze clovek nema pocit, ze je nekdo z nich na obrazovce navic. Pokud si vzpomenu na GamePage, Re-Play se dostal o dost dal.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Vydrzel jsem celych 5 minut. Jako replay mam rad, Zvelebil byl jeste za casu Score taky v poho jako autor, ale tohle je hovadina pro lidi starsi 18 let. A to mi je skoro dvakrat tolik. Tohle je OMYL!

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Vynikajici Gibson, ale scenaristicky slabe, par skvelych souboju to bohuzel nezachrani. Celkovy napad takovy blby, rada roli je naprosto zbytecnych. CGI je naprosto strasne. 5/10

plakát

Plán útěku (2013) 

Vyborny dej, neokoukany namet, slusna pointa, dva vynikajici a namakani herci, dostatecne zaporny zaporak, co vic by si divak mohl prat? Arnie nestarne! 9+/10

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Ve sve kategorii jiste dobry film, niceme to rozhodne neni komedie, nybrz by tomu spis sluselo oznaceni drama. Par momentu k pousmani bych za komedii neoznacil. Zahrano dobre, Petr Simcak ma vyzor jako Bajza z Bylo nas pet, coz je jiste pozitivni. Ten druhy mi vzhledem neprisel prilis sympaticky, ale to bude otazka osobniho vkusu. Co se tyka deje, pointa Ok, nicmene to misty bylo dost utahane, opakovani nekterych udalosti uplne zbytecne, ale chapu, ze z hovna bic neupletes a z deje na hodinu musi byt fuska udelat alespon tu hodinu a pul. Kdybych vedel, ze to neni komedie, zrejme bych se na to ani nepodival, protoze tento typ filmu nevyhledavam. A to je hlavni hledisko, proc davam tak nizke hodnoceni.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Graficke zpracovani excelentni, scenar nezajimavy, nemastny, neslany, vtipy jsem temer nezaregistroval. Postavy az na vyjimky (racoon, groot a hlavni hero) nezajimave, divne. Zaporak malo zaporny. Chybi nejaka kulervouci scena. Chybi poradna hudba. Chybi strhujici dej. Pro me osobne je to tak na padesati procentech oproti Avengers a vlastne ani nechapu, jak se to mohlo dostat s celkovym hodnocenim tak blizko Avengers. 6/10