Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (64)

plakát

Candy (2006) 

Nejlepší romantické drama, které jsem kdy viděl! 5 hvězd jak vyšitých. Excelentní herecké výkony a depresivně podmanivá atmosféra, dělají z tohoto filmu nezapomenutelný zážitek.

plakát

Ruce pryč (1999) 

Výborný film, díky kterému jsem objevil Ledgera, škoda tohoto skvělého herce. Tento snímek má nepopsatelnou atmosféru, která z něho dělá australský filmový šperk, nemůžu dát nic jiného než 5 hvězdiček. Nechápu jebáky, díky kterým je tento film na csfd tak silně podhodnocen.

plakát

Moje krev (2009) 

Tahle úchylná rodinka se mi celkem líbila. Je to průměrný thriller k nedělnímu obědu. Dávám 3 hvězdy, hlavně kvůli Barboře a Stefanovi.

plakát

Sejmout zabijáka (2011) 

Ray působil jako frajer a zahrál Dannyho výborně. Úplně mi to připomínalo Hardyho převtělení do Bronsona, takže Rayovi opravdu tleskám. Členové gangů působili věrohodně a vůbec celý film působí realisticky. Musím také vyzdvihnout ty krásné americké koráby, které tu atmosféru 70. let skvěle dotvořily. Jen bych vytkl slabší zpracování těch výbuchů, místo digitálních kreací měli použít pravé oldschool nálože. Ale chápu nižší rozpočet, takže ani tato chybka mi nedovolí snížit hodnocení. Tento film o legendárním gangsterovi si prostě zaslouží 5 hvězd. Po dlouhé době to je gangsterka, která mě zahřála u srdce. Rest In Peace Danny!

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

První český sitcom, který stojí za zhlédnutí.

plakát

Profesionálové (1977) (seriál) 

Kultovní kriminální seriál, kam se na něj všechny ty dnešní srágory typu kriminálka New York hrabou. Tenhle seriál zraje jako víno, ta jeho atmosféra mě vždy naprosto pohltí. Tato legenda si zaslouží 5 hvězd.

plakát

Noční dravci (1981) 

Výborný kriminální thriller, jehož téma se dá s přehledem aplikovat i do dnešních dnů, bohužel. Sly a Billy tvoří neotřelou a originální policejní dvojici. Rutger je hodně věrohodný psychopat. Navíc má tenhle film v sobě takový dozvuk 70. let, což se mi hodně líbí. Trochu mi to stylem vyprávění připomínalo skvělý seriál Profesionálové, což je pro mě taky plus. Dávám 5 hvězd. Tento film je neprávem podceňovaný.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Naprosto geniální komedie, která nás vrací do dob, kdy francouzské komedie byly opravdu klasa. Jean a Gérard byli opravdu výtečná dvojice. Viděno snad 10 x a pořád se směju jak blázen. 5 hvězd.

plakát

Kick-Ass (2010) odpad!

To je sakra hnus velebnosti, pokud je vám deset let, tak přeji příjemnou "zábavu". Kultovní odpad!

plakát

Touha po pomstě (2010) 

Excelentní hororový thriller s velmi dobrou pointou. Je požitek se na tuhle "pomstu" dívat. 5 hvězd jak vyšitých.