Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (10)

Maggie

Maggie (2015)

Arnold Schwarzenegger (Wade Vogel) hrál ve filmu zadarmo, údajně proto, že si hned po přečtení scénář zamiloval.

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

V původním zakončení filmu stojí Derek (Edward Norton) před zrcadlem a holí si hlavu poté, co byl Danny (Edward Furlong) zastřelen. To mělo poukazovat na nekonečný cyklus násilí a také sjednotit děj, ale později byl konec změněn po námitkách Edwarda Nortona.

Naboso

Naboso (2005)

Podle tohoto filmu pojmenoval Til Schweiger svou produkční společnost Barefoot Films GmbH. Ta do produkovala například filmy Zajíček bez oušek (2007) a Kohout na víně (2011), které patřily k nejvýdělečnějším filmům v daném roce v Německu.

Pád

Pád (2013) (seriál)

Jamie Dornan řekl, že pro přípravu na jednu roli hodně sledoval seriál Dexter (od r. 2006). Velmi pravděpodobně měl na mysli tuto.

Pád

Pád (2013) (seriál)

Jamie Dornan se původně hlásil o roli detektiva, než si ho tvůrci vybrali a rozhodli se, že bude výborný jako hlavní záporná postava - Paul Spector.

Mé soukromé Idaho

Mé soukromé Idaho (1991)

Mé soukromé Idaho je výsledkem spojení tří projektů. První byl moderní verzí Jindřicha IV. s názvem "Howling At The Moon" o mladých na ulici v Portlandu a byl psán shakespearovským veršem. Druhý se jmenoval "In A Blue Funk" a byl o dvou španělských bratrancích žijících na ulici v Las Vegas, kteří se rozhodnou jet do Španělska a dozvědět se něco o sobě a své rodině. Třetí měl titul My Own Private Idaho (Mé soukromé Idaho) a byl o Mikeovi, který se živí jako prostitut. Toho vyzvedne Němec prodávající díly do aut a doveze ho domů. Gus Van Sant měl problém s dokončením scénářů, a tak je spojil do dohromady.

H+

H+ (2011) (seriál)

H+ je zkratkou výrazu Humanity Plus, čímž se chce poukázat na vyspělost lidstva příštích let.

H+

H+ (2011) (seriál)

Práce na seriálu začaly v roce 2006, kdy k němu psali scénář John Cabrera a Cossimo de Tommaso. V roce 2007 se k nim připojil i Bryan Singer a rozhodl o tom, že seriál bude vysílán prostřednictvím internetu.

H+

H+ (2011) (seriál)

Scény z (ne)daleké budoucnosti byly natáčeny v Chile a USA.

Reklama