Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (808)

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Tohle mě baví, kolikrát triviální případy, vyřešené zcela způsobem vytaženým z prdele, ale ach jo, ten Monk v podání Shalhouba je výborný. Prostě úžasné. Vedlejší role také na výbornou a to hlavně šéf Levine, který by mohl charisma rozdávat.

plakát

Gangs of London (2020) (seriál) 

Obrovské překvapení, něco takového jsem už dlouho neviděl. Naprosto fantastické, výborná drsná syrová ryzí akce, zápletek, jako když nasereš a vše se proplétá a jde do tuhého díl od dílu. Opravdu výborné a pro mě jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Nádherně zahraný naprosto pohodový seriál. Výborně napsané postavy, chemie postav a celkově ta výprava a zpracování mě skutečně ohromila, emoce místy houstnou ... Já jsem nadšený.

plakát

Vyproštění (2020) 

Chris rozhodně překvapil, protože takhle ho vidět v akci, to byla pastva pro oči. Souboje a akce celkově naprosto perfektní a kam se na toto hrabe pomalý baleťák John Wick. Jednozáběrová pasáž výborná. Sice to občas postrádá logiku, ale za tu akci....je to byla onanie, to prostě plný počet dám a musím říct, že Chris rozhodně zraje.

plakát

Dunkerk (2017) 

Nebyla to teda žádná prdel tam přežít, ale to ostatně během války kdekoliv. Nejvíce mě dostávala kamera, ta je tu naprosto perfektní, hlavně ty širokoúhlé záběry. Casting byl tak nějak Nolanovsky klasický. Bylo také zajímavé sledovat dění z různých rovin, že spoda zápolení a boj vojáků o život ve 100 +1 potapejicich se lodí, shora stejné dění jen z pozice letecké bitvy. Asi to není nejlepší Nolan, ale rozhodně je to skvělé a to ani nezmiňuji podmanivě mrazivou napínavou hudbu

plakát

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020) 

Nejlépe zpracovaný MK, krve jak když naseres, čiré erko a dobré hlášky. Postavy sympatické, ale celé to bylo tak nějak hrozně rychlé. Jsem rád že se to zaměřuje převážně na Scorpiona a čekám ve druhém díle nové postavy a opět pěknou dávku brutální akce. Tohle je srdcovka.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Nejsem velký fanda SW světa, aktuální trilogie nestojí za nic a konečně tu máme zakončení této ságy z předaleké galaxie, kde nejspíš žije jedna rodina, kolem které se vše točí, takže předaleká tak galaxie asi zase nebude. Rozhodně je to lepší než předchozí díl, lokace se mi fakt líbí, vizuál také. Výprava byla celkem fajn, ale nechápu ty postavy. Čím se sakra ta otylá Rose zasloužila, že byla i zde a měla dokonce několik scén? Poe je fajn, konečně není upně zbytečnej ale Finn? sakra totální nezmar a zbytečnost, postava k ničemu. Rey a Kylo konečně došli k závěru, jejich Silové rozhovory mě celkem bavily a na Daisy se hezky kouká, ona si ty bílé hadry prostě neušpiní a pořád jí to sluší. Závěrečný ,,souboj,, byl nijaký a spíš nic moc, naopak kvituji konečně reálné souboje s meči a ne ty tragické digi hopsa hejsa v druhé trilogii. Konec s arci flotilou byl fajn, ale to zničení prostě bylo opět strašně rychlé a jednoduché, čili flotila uplně k hovnu. Papatin nebyl špatný. Za mě celkem fajn průměrný díl, na který stejně zapomenu, protože tam není nic zapamatovatelného. Viděl bych to na úrovni ep 2. Snad další díly budou lepší.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Není to tak dobré jako předchozí díl, tady jde až moc vidět, že se to dělá jen z nutnosti, aby Teda jak bylo nějaké pokračování. . Ovšem co bych vypíchl je hraní starých osobností Hartem a Johnsonem. To bylo dobré, ale to je fakt asi vše... Jako jo. Nebylo to úplně hrozné, méně je někdy více.

plakát

Profesor a šílenec (2019) 

Tyhle dramata, to já můžu. Gibson a hlavně Penn ukazují naprostou hereckou profesionalitu. Docela vážné náročné téma perfektně natočené s úžasnými herci, kteří podali maximální výkon. Za mě výborný film a jeden z nejlepších filmů roku.

plakát

Mauglí - příběh džungle (2018) 

Miluji motion Capture, nabízí se srovnání s Favreauvou Knihou Džunglí, který je více pohádková a disneyovská, toto je více drsné akční a procítěné. Co se týká dabingu, ten byl perfektní a do hlasu Blanchett jsem se okamžitě zamiloval, Baghíra v podání absolutně podmanivého hlasu Christiana Bala byl úžasný a konec naprostá nádhera, jsem sakra rád, že tu Serkis použil i slony, kteří mi v Knize džunglí chyběly. Emoce tu byly také a ne slabé. Za mě výborný film, který se mi líbil více než Kniha džunglí, Serkis jasně ukazuje, že je nejen dobrý herec a imitátor (Balů, Caesar, Snoke, Glum), ale i režisér.