Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Irčan (2019) 

Pres tri hodiny totalni nudy. At se na me nikdo nezlobi ale na to co hraje ve filmu za absolutni hereckou spicku je tohle malo. Rozhodne jeden z filmu, ktery uz si nikdy nepustim. A to mi gangsterky nevadi. Jenze tohle je proste nuda bez poradneho pribehu.

plakát

První člověk (2018) 

Totální strop, totální jízda, totální emoce. Za mě film roku. Dlouho mě takhle neposadilo nic na zadek. Kdyby Holywood neměl potřebu tlačit svojí rasovou agendu a nenatlačil do nominací 2019 snímky o ničem jako Black Panther a BlacKkKlansman tak tenhle film si tam rozhodně zasloužil být a útočit na sošky. Viz. recenze LIMA a Tsunami_X

plakát

Alfa (2018) 

300 se potkává s Mauglím a Life of Pi. Super scény, ucházející příběh. Za mě hlavně hodně nečekanej konec. Jo a jak už to tak u filmů se zvířátky bývá, žádného klišé se naštěstí bát nemusíte. Naopak.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Trailer sliboval hrůzostrašnou podívanou nového typu. Ale kdepak. Asterovi se sice podařilo odprostit od trapných béčkových lekaček, ale klasické hororové klišé zůstalo. Stejná kamera, stejné nápady, stejné dědivé scény jako u všech dnešních hororů. Příběh trochu silnější, ale taky to tu bylo už milionkrát a ještě milionkrát to tu bude. Nic extra. Na co ale nezapomenu, tak na posledních 5 minut. To je teda slušná nálož hrůzy a hnusu!

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Na český film skvěle zpracované, historicky velmi přesné. Velký humbuk okolo dialektů, ale když si přečtete historii regionu a kdo v dolech dělal, pochopíte tvůrčí záměr. Zbytečně rozdělené na dva díly. První se dal rozhodně zkrátit a naopak trochu více se věnovat samotnému neštěstí. Jeden celovečerák by byl stačil a do kina bych se určitě podívat šel. Škoda...

plakát

Tvář vody (2017) 

Tohle je teda velká nuda a šeď. To si radši pusťte krásku a zvíře.

plakát

Humr (2015) 

Puvodne jsem dal 3/5. Ale pak kdyz jsem o den pozdeji sel na pivo s kamaradem a zacal jsem mu tenhle blaznivej film popisovat, jsem si teprve uvedomil ty perfektni sceny a genialni napady. Ze srdce jsem se tomu musel smat. Proto zvedam na 4/5 a urcite si to pustim jeste nekdy znova.

plakát

Coherence (2013) 

Totalni mindfuck. A tak to mam rad.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Vtipný a chytlavy. Stylově jako Vlk z Wallstreet. Jonah Hill exceluje. A za me naprosto nejlepší OST od dob Guardians of Galaxy 1, ktery strci hravě do kapsy.

plakát

Uteč (2017) 

Super nápad, super atmosféra, ale ten konec je jak z hodně trapného béčka. To se dalo udělat o hodně líp. Škoda, třeba příště.