Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (37)

plakát

Muži, ženy a děti (2014) 

Smutný avšak dobře výštižný obraz dnešní doby. Podle kterého si mohou všichni udělat svůj vlastní názor a zodpovědět si otázku je tohle v pořádku???

plakát

Pixely (2015) 

Zamého oblíbence Adama Sandlera 1 hvězda, jinak tento film s prominutím patří do odpadu, ztráta času.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Za mě jasných 5hvězd, ani ne tak za zpracování, herecké obsazení, kameru či něco podobného, ale za myšlenku. Za myšlenku toho celého, která v podstatě zahrnuje úplně všechno. Více takových to filmů.

plakát

Pád do ticha (2003) 

Velmi silné, emotivní a mrazivé. Mrazivé z toho důvodu, že si nedovedu představit, že někdo něčím takovým prošel. Síla a pud sebezáchovy je tak silný, že je možné aby někdo něco takového přežil, nicméně to muselo být doplněné touhou žít a doprovázené obrovskou vnitřní silou, kterou by každý nedokázal na takovém to místě prokázat. Ani zdaleka si nedovedu představit, čím vším si musel projít a jakou bolest musel prožít. Smekám před tím, co dokázal...

plakát

Po zániku Země (2013) 

Rozhodování jestli tomuto filmu přiřadit 2 nebo 3 hvězdičky rozhodovalo spousta faktorů. Mezi plusy bych zařadil celkovou myšlenku příběhu ve které by se dalo udělat spoustu věcí jinak, ale i přesto ho zařazuji mezi plusy. Pak taktéž krajinky po apokalypse na Zemi. A poslední plus je Will Smith, který je pro mě ve většině případech známka kvalitního filmu. To je z kladů tohoto filmu asi vše. Záporů je zde mnohem více, proto 2/5. Ať už je to přílišná umělost zvířát na zemi, určitě se to dalo udělat lépe. Další věc, kde příběh se odehrává 1000 let po apokalypse na zemi by člověk očekával, že technolie kterou lidstvo oplývá bude vyspělejší. Poslední věc, která mi vadila na tomto filmu klad Will Smith a to, že se nehrál tak jak bych čekal. Hlavní role syna Jadena Smitha byla sympatická, ale přesto aby dokázal na hodinu a půl přikovat diváka do křesla, to se říct nedá.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Nemělo to ten svěží švih prvních dvou dílů. Nicméně scénáristé upnuli pozornost na správné místo, a to je ALAN. Zach Galifianakis prostě do těchto komedií patří. A tak je hlavní pozornost upnuta právě na tuto postavu, což je podle mého názoru byl velmi dobrý krok. Ve filmu je spoustu vtipných scén, a tak když už jste viděli první dva díly, určitě by každý měl shlédnout i tu část třetí. Určitě se zasmějete a když ne, tak Vám to vytvoří smích na tvářích.

plakát

Hory mají oči 2 (2007) 

Po shlednutí názorů ostatních uživatelů zde, jsem se na film ani nechtěl podívat,ale zvědavost mi nedala a shlédnul jsem ho. A opět se mi potvrdilo, že zde člověk nesmí dát na názory ostatních, a obrázek si musí udělat vždy svůj! K faktu že vojáci nebyly profesionálové, ale začínající rekruti, kteří neměli příliš mnoho zkušeností, jejich chování by odpovídalo jejich reakcím. A za toho předpokladu se nemohli setkat z podobnou situací, tudíž jejich chování se dá tímto omluvit. Určitě to nebylo v porovnání s prvním dílem, ale dvojka určitě stojí za to shlédnout.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Zbytečně roztahaný děj, chvílemi i přes danné téma unavné a uspávající, nicméně jsem se nemohl dočkat očekávané poslední půlhodinky, na kterou mě všichni upozorňovali, že bude právě ta nejlepší z celého filmu. Opak se stal skutečností. Vyvrcholení, kde elitní jednotka má vtrhnout do domu Usámy, mi přišla jako z grotesky. Absolutní nekoordinovanost celé jednotky, nikdo pořádně nevěděl co dělat, tohle měla být akce X, v tom filmu měla přijít gradace, a nemělo to být zlehčováno. A úplný konec pro mě přišel ve chvíli, kdy se vojáci schovali jeden za druhého, a pokřikují Usámo,Usámo, tak to jsem málem vyprskl smíchy. Profesionálnější akci by předvědli kluci s paintballkama, který se prohání po statku. Čišil z toho na mě amaterismus. Možná nikdo semnou nebude souhlasit, ale toť můj názor.

plakát

Můj obr (1998) 

milé,dojemné, chvílemi humorné a však trošku utahané. Od začátku lze předvídat jakým směrem se bude děj ubírat. Pro českého diváka příjemné zpestření kde je ve filmu pohled na Trosky, které všichni dobře známe. Ve filmu si taky zahrál Steven Seagal, což byla příjemná vsuvka do filmu. Nemastné, neslanné. Slušné 3 hvězdy.