Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (28)

plakát

Mejdan v Las Vegas (2008) 

Tak do poloviny se zdál film jako parádní komedie a poté jsme pomalu přešli do romantiky, kdy bylo jasné jak to dopadne, ale pánové upřímně kdo Cameron nechtěl :). Vzájemné žertíky prostě fascinující a ten trik s otvírám lahve musím někdy zkusit.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Co se stalo ve Vegas, zůstalo ve Vegas. Teď jsme v Bangkoku a začíná nová pařba, tak tyhle filmy neberte tak vážně a zkuste se odvázat a nepřemýšlet nad tím. Jestli zažijete nebo vymyslíte lepší pařbu, tak to natočte a vyděláte taky. Bral bych obě pařby jako rozlučku se svobodou. Za mě jsem opět spokojen.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Po shlédnutí mi to něco připomínalo a pak jsem na to přišel "Hele vole, kde mám káru?" a našel bych další filmy. No a co, že mi to připomínalo jiné filmy. To mi nezabránilo tomu, abych se dobře pobavil a oddychl si u něčeho takového. Závěrem filmu mě potěšily snímky z proběhlého mejdanu. Za mě jsem spokojen.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Jednou mi někdo řekl, že tenhle díl je nejlepší z celé série a jelikož jsem neviděl ani dva přešlé, tak jsem to vzal hezky od začátku, aby mi případně v tomto díle něco neuniklo a já nebyl ztracený. Nebudu sem psát komentář k předchozím dílů, protože ten si můžete přečíst u daného dílů. Když už jsem tedy dokoukal tenhle díl, tak jsem s dotyčnou osobou nemohl souhlasit a musel jsem připustit, že tohle byl nejhorší díl. Nebýt Leslieho Chowoa, tak by to ani Alan nezachránil. Celkově vzato nemohu říct, že jsem se nebavil a trochu jsem byl rád, že mi to už nepřipomínalo film Hele, vole, kde mám káru.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Pořád jsem se tomuto snímku bránil ... no a pak to dávali v televizi ... sakra čemu jsem se bránil. Je to naprostá paráda, kde o zábavu není nouze. Proto tolik hvězd.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Na Raubíře Ralfa jsem moc těšil ... no a po shlédnutí jsem byl nadšen. Rejpalové si vždy něco najdou a udělali by vše líp a po přečtení jejich kritik to vypadá, že i v pohádkách by potřebovali samou akci a nekonečné množství krve ... něco Vám prozradím - tohle je pro děti. Tak a k samotnému filmu: Nejvíce mě pobavil začátek a celá terapie, ale ani u zbytku filmu jsem se nepřestal bavit a byl jsem rád, že jsem viděl retro herní postavy. Grafika příjemná. Hlášky pobavily ... ale nemá cenu se dále rozepisovat prostě doporučuji ke shlédnutí

plakát

Probudím se včera (2012) 

Návrat do minulosti či budoucnosti to už tu bylo milionkrát ... Nějak se mi na film nechtělo koukat už jen z důvodu, že Česko poslední dobou nevyprodukovalo žádný pořádný film, pohádku, komedii atd. ... tak jsem i po pravdě od tohoto moc nečekal. Na to, že téma už tu bylo několikrát, tak jsem se parádně bavil už jen tou myšlenkou, jak se vrátil a předvídal co se stane. No a vytvořit v 89 Facebook nástěnku byla prostě pecka. Upřímně se na to rád podívám opakovaně. Co se týká orbitek, tak jsem je postřehl jen na začátku a někdy na konci, ale možné, že tam byli i vícekrát.

plakát

Méďa (2012) 

Tímto snímkem jsem byl velmi potěšen a dobře jsem se pobavil. Začátek klasická přiblblá pohádka, kde to ještě vypadá, že by se na to mohly koukat i děti ... ale o malou chvilku později to začíná dostávat grády a už se vezeme na vlně příjemné zábavy. Ano je pravda, že místy se ve vtipu ztrácí vtip, ale i to se dá v klidu přežít. Když se na scéně objevil Mišelin s úchylným otcem, tak se dal příběh předpokládat, ale to na kouzlu nic neubralo. Jinými slovy pohádka mládeži nepřístupná.

plakát

Mrazík (1964) 

Asi budu ukamenovaný a třeba zase dostanu nějakou inteligentní zprávu. Mě Mrazík nebavil nikdy. Sice smekám před tím jak byl levný a jaký je z toho hit, ale za mě prostě NE.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Na tohle jsem byl hodně zvědavý a po shlédnutí jsem nebyl vůbec zklamaný. Animace, na kterou jsme zvyklí a jako taková se mi libí. Nemá cenu to tady moc rozebírat a hlavní už bylo řečeno ... je to prostě jízda, na kterou se rád podívám znovu.