Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené herečky (10)

Kate Beckinsale

Van Hellsing, Underworld nebo nový Total Recall - i když je to půvabná žena, tak všude působí tím nádherným chladnokrevným výrazem, který jí vůbec neubírá na kráse, ba naopak přidává.

Olivia Wilde

U této herečky nemám ani nějaký konkrétní počin, kterým by byla výjimečná. Možná tak trochu bych upřednostnil Dr. House. Líbí se mí hlavně její chladný a vypočítavý výraz.

Rachel McAdams

Na tuhle herečku si hlavně vzpomenu v komedii Nesvatbovi. Ať už hraje kdekoliv, tak je to správné usměvavé sluníčko a snaží se usmívat, i když je v slzách.

Maggie Q

Především ji znám ze seriálu Nikita a sem tam si taky vzpomenu na další počiny. Další chladná žena, která se umí dobře přetvařovat, když chce něčeho dosáhnout. Samozřejmě i nadaná na akční scény, což je málo hereček.

Angelina Jolie

Těžko vybrat něco vyrázného, ale asi si vždy vzpomenu na Tomb Raider. Vždycky má určitý výraz, že když něco chce, tak si prostě vezme a nic jí v tom nezastaví. To vše podtrhuje její drsňácký výraz.

Elizabeth Banks

Zde bych taky asi nedal žádný konkrétní film jako výrazný. Především mě u téhle herečky zaujal její výraz, že zdání klame. I když si člověk řekne jako mírumilovný usměvavý člověk, tak dokáže překvapit a vrazit vám kudlu do zad.

Sigourney Weaver

Tak zde to jsou jednoznačně Vetřelci a také můžu přidat i Avatara. Člověk asi nejvíce na téhle herečce zaujme její výrazná čelist. Navíc roli šéfek nebo vědkyn jí sedí nejvíce.

Julia Roberts

Pretty Woman nebo Jíst, meditovat, milovat. Všude kde hraje, je potěšení sledovat daný film. Její grimasy jsou prostě úžasné a dokáže vystihnout téměř jakoukoliv situaci. Řekl bych, že celkem taková univerzální herečka.

Cate Blanchett

Tak tady je to hlavně Pán prstenů, kdy si střihla úplně perfektní vůdkyni elfů. Na téhle herečce se mi líbí hlavně především její tajemnost, kdy člověk neví, co má očekávat.

Yvonne Strahovski

Ať už je to Chuck nebo Dexter, tahle nová tvář mě celkem zaujala. Vždy dává takový určitý dojem, že vypadá jako křehotinka, ale ve skutečnosti se dokáže vždy o sebe dobře postarat.