Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Pořady (10)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Škoda, že tenhle pořad skončil. Nic takovýho dneska už nevidíme - alespoň ne v takovémhle měřítku. Sice tu máme nějaké ty nové pořady, kdy soutěžící překonávají určité překážky, ale nic v nadnárodní úrovni. Tohle byla svým způsobem olympiáda sama o sobě. To tak nějak vystihuje celou podstatu.

Jeff Dunham: Spark of Insanity

Jeff Dunham: Spark of Insanity (2007)

I když se jedná o druhé vystoupení, tak jsem tohle viděl jako první. I když nejsem nějaký velký zastánce loutek či podobných vystoupení na nižší stupni, tak tohle si mě velice získalo. Nejde ani tak o břichomluvectví, ale o to, že Jeff Dunham dokáže vymyslet úplně úžasné situace, kdy se člověk směje od začátku do konce. Samozřejmě, co se člověku nejvíce vryje do paměti bude asi Achmedovo "I kill you!", Peanutovo "Je-F-F Dunhaaam..." nebo Waltrův cynismus.

Jeff Dunham: Arguing with Myself

Jeff Dunham: Arguing with Myself (2006)

Mé druhé setkání s tímto autorem. Jako předtím, člověk se baví od začátku do konce. Svým způsobem je vidět, že se časem některé vtipy opakují, ale přesto zde člověk vidí většinu nového.

Jeff Dunham: Controlled Chaos

Jeff Dunham: Controlled Chaos (2011)

Jedna z posledních tvoreb Jeffa Dunhama. I když už si člověk navykl na jeho humor a říká si, že nemůže zde být nic novýho, tak pořád dokáže překvapit.

Na stojáka

Na stojáka (2004)

Nikdy bych nečekal, že by se tu v ČR mohlo něco takovýho objevit nebo popřípadě, že i kdyby, tak to nebude nic moc. Čekalo mě ale příjemné překvapení, že existuje a také je z větší části vtipné. I když člověk si zde musí najít ten svůj vlastní humor a vybírat si pak z určitých lidí, kteří jsou mu charismatičtí.

Re-Play

Re-Play (2009)

Na to, že tu v ČR není moc pořadů v televizi (respektive skoro žádné), které by byly o hrách, tak tohle je vítané. Znal jsem hlavně Game Page, kde samozřejmě byl Mikoláš Tuček taktéž, ale řekl bych, že přece jenom v časovém ohledu s rozvojem technologií, má tenhle pořad navrch, protože je modernější a Game Page už skončil. Ukázky z her, popsání ovládání a různých prvků, dává člověku nějakou tu představu o tom, zda se do dané hry pustit nebo ne.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Člověk si řekne, že je tu hrozně moc pořadů o vaření, ale tenhle je svým způsobem unikátní. Nezobrazuje totiž recepty jako takové, jako úroveň restaurací a jejich možné zlepšení (pokud o to ovšem daní lidé usilují). Mnohdy se tak člověk setká s něčím, o čem nikdy nevěděl a co radši ani nechtěl vědět, protože si pak rozmyslí dvakrát, zda půjde někam jíst nebo ne. Každopádně taková správná reality show, kde Pohlreich tu sedí jak "p***l na hrnci". Jeho hlášky člověk jen tak nezapomene.

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem? (2000)

Svým způsobem unikátní soutěžní pořad, kdy zde člověk mohl vyhrát částku mnohem vyšší, než v ostatních pořadech tohoto typu a také ono napětí, které se mohlo krájet. Vladimír Čech opravdu jako moderátor dokázal tenhle pořad vynést do správných výšek.

Game Page

Game Page (1998)

Starý dobrý Game Page, prostě pro hráče určitá dobrá novinka ze světa počítačových her, krom toho, že tehdy se člověk mohl dozvědět o novinkách pouze z časopisů jako Level nebo Score. Ale stejnak by se tomu dalo vyčíst spoustu věcí, ale na to, že to byl první pokus a ještě v době jaká byla, tak se to celkem i povedlo.