Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 548)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Mise splněna, dali jsme vydělat odvážnému českému filmaři. Kvalitou se mi za to neodvděčil, Jan Žižka je stupid bullshit, navíc pro zbytek světa podle mě námětově totálně nezajímavej, tudíž, předpokládám, zaručenej komerční propadák. Lekačky, mlátičky a umouněný obličeje. Petr Jákl si vzal moc velký sousto.

plakát

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer (2022) (seriál) 

Pro mě je to i po hraném seriálu zajímavý v tom, že jsou o dávno usvědčeným sériovým vrahovi někteří jeho známí schopní říct “měl jsem ho rád, protože jsem cítil, že měl dobré srdce” (s1e2, 44’29’’)- aniž by předtím aspoň kousek hezky po dahmerovsku ochutnali. Jinak je to ale po tom seroši v podstatě ztráta času, bylo v něm úplně všechno.

plakát

Telefon pana Harrigana (2022) 

Trochu se o toho kluka bojím. Vyrůstat v té depce s tím zádumčivým tátou, hlavu si chodit čistit ke starému podivínovi, přestávky ve škole trávit beze slov čuměním do mobilu, zásadně nepíchat, jezdit v nudné káře, bez práce se topit v penězích, problémy za sebe nechat řešit nebožtíky, starý mobily uklízet do rybníka…hochu, hochu, ty jsi marnej.

plakát

Křižovatka (2004) 

Neuměl jsem si moc představit, jak lze skloubit thriller, romantický a komedii, ale v téhle oslavě otce roku se to asi celkem povedlo. Humor je řádně černý a rodí se pozvolna, nicméně mi sednul a fungoval na mě.

plakát

TBH - TBH Je to jenom hra (2022) (epizoda) 

Má to sestupnou kvalitativní tendenci. Zbytek už vidět nepotřebuju. Představitelka Nessy moc hezká a šikovná, ostatní herce cením za absenci brněnského přízvuku- prakticky jsem ho tady neslyšel. Děj je jedno ohromný WTF.

plakát

TBH - TBH Můj brácha má prima ségru (2022) (epizoda) 

Tohle už ovšem není dětsky naivní. Tohle už je blbý. Na incident, při kterým se v budově školy máchalo bouchačkou a děti skákaly strachem z oken, by tytyty od pana ředitele rozhodně nestačilo.

plakát

TBH - TBH Žiješ jenom jednou (2022) (epizoda) 

Působí to dětsky naivně, ale bavilo mě to. Jinak nevím, jak to má pokračovat, ale s tímhle se nežertuje- moc dětí už na to různě po světě umřelo. Taky bych se sháněl po okně…

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Dobře udělaný. Jen spolu ty lidi jaksi málo mluvili… Ďábel se skrývá v detailech a na všem záleží. Proč nikoho nezajímaly jemný nuance průběhu oné osudové noci..? P.S.: Bylo by to ještě zajímavější, kdyby to v průběhu přípravných prací nad vydáním knihy zajiskřilo mezi Terezou a redaktorkou z nakladatelství. P.S.2: Ten podpis pod souhlasem s pohlavním stykem nevnímám jako špatnej vynález. Z toho aktu se vytratí člověčina, ale máme tohle zapotřebí..?

plakát

Pět let - Epizoda 8 (2022) (epizoda) 

WTF? Kteří rodiče by nevyužili příležitosti vyslechnout si i druhou stranu? Takhle by to podle mě nebylo, minimálně já bych si ten její příběh rozhodně nenechal ujít.