Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (263)

plakát

Aaron Hernandez: V mysli vraha (2020) (seriál) 

Nevím, proč musí být každý krimi dokument o nějakém člověku tak zmatečný. Proč to není vše popořadě a musí se skákat mezi jednotlivými zločiny a časy v jimiž byly spáchány? Za celou 3 hod. stopáž jsme dokonce ani jednou neslyšeli Aaronovu výpověď, obhajobu apod. Mě to nebavilo.

plakát

Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2009) (TV film) odpad!

"Stůj, jen pro zvané" - "On je můj kluk" - "Co? Prohrála si sázku?" ..to bylo vtipný, ale ani na jednu hvězdičku to nestačí.

plakát

Aféry - neuvěřitelné životní příběhy (2016) (pořad) odpad!

Přesně tak nějak si představuji zfilmované The Sims v podání Uwe Bolla... Ale teď vážně! Kam se hrabou Nebezpečné vztahy, Jetelín a jiné jim podobné hniloby českých obrazovek. Pořad Aféry jasně dominuje na stupni vítězů nejdebilnějších věcí, které kdy vznikly. Měl jsem tu čest vidět jeden díl, jenž obohatil mou večerní chvilku o několik náběhů na zvracení. TV Barrandov je opravdu ten největší KANÁL české scény. Ihned po skončení tohoto skvostu jsem zakusil zavolat na infolinku své kabelovky, zda by mi tento kanál nevyměnili třeba za druhej Šlágr, protože radši bych se nonstop díval na něj, než abych zavadil byť jen na pár sekund na další díl tohoto siflu! BIZÁR!

plakát

Akční park (2018) 

Kdybych se na to nepodíval s opravdu příšerným českým dabingem, což normálně nedělám, dal bych možná o hvězdičku lepší hodnocení. Český hlas D.C. seniora a jeho dcery Boogie totiž "bolo to najhoršie daberske predstavenie, čo som kedy doposavad počul!" Nicméně film je docela vtipný, ty Jackass prvky prostě miluju, pořád se tam něco děje a i když to není samozřejmě scénáristické superdíl(d)o, rozhodně se nudit nebudete. PíDžej se prostě pro takové role narodil, těžko mu to zazlívat.

plakát

Alfa (2018) 

Samozřejmě že v tom člověk najde spoustu chyb a nesmyslů, který by se nikdy nemohly stát, tak jak jsou prezentovány, ale přesto tomu člověk dokáže nějak odpustit. Já takové příběhy prostě miluju. A kdyby se tvůrci zaměřili ještě o trochu více hře na city a odpustili si několik digitálních scén, dal bych tomu jednoznačně plnej počet.

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) 

Prima se snaží tématicky navázat na úspěch konkurenčního televizního projektu Okresní přebor, i když zcela jiným žánrem. Pralesní fotbal je v kurzu a tak se musí reagovat. První díl mě ale nenadchl zdaleka tak, jak jsem si představoval. Franz měl trénovat, ale to nedělal, jen plkal a učil jak se správně protahovat. Kdo má co doma na poličce a kam se Moravané chodí stříhat mě vážně nezajímá. Zkusim další díl a snad to nezatratim úplně.

plakát

Ant-Man (2015) 

Další marvelácká pecka! Příjemné herecké obsazení a skvělá podívaná do světa mikrobů a atomů mé srdce masírovalo víc než plechovka energiťáku. Bavily mě vtipné slovní hříčky a gagy, skvělá byla i scéna ve vaně a souboj s Avengerem. Co víc psát, prostě paráda.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Já vám nevím. Film mi nic nedal, nenadchl mě. Snad proto, že jsem od začátku tápal nad příběhem a smyslem a ani po 3 hodinách zabitého času jsem nedotápal. Výkony Hankse, Berryové a spol. slušné, ale k čemu to je, když to, alespoň pro mě, zazdí trojice Tykwer a bratři Wachowští. Na tohle se už nepodívám.

plakát

Avengers (2012) 

Ještě že to nedopadlo tak, jak jsem očekával. Absolutní překvapení, BRAVO! Rychlé tempo, spousta akčních scén, vtipné hlášky apod. Je to jakoby dnešní Pendolino projelo v zapadlé vesničce v 17. století, vy stáli na peróně metr od toho a skoro se z toho posrali radostí a úžasem. To jsou Avengers..