Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

Meev 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy alespoň za snahu herců... ale upřímně, nepřijde mi to zase jako odpad... Vždyť přece, je to nahrané, to ano, ale to jsou přece "všechny" filmy, ne ??? Herecké výkony mi zas tak špatné nepřijdou, kamera je v pořádku, přijde mi, že všude, kde je nahoře v rohu napsáno Barrandov, má pod 10%, protože jsou lidé zaujatí, ale to je věc názoru... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia z vedenia TV Barrandov sú debilní šialenci. Ich programová štruktúra je doslova prepchatá odpadmi najrôznejšieho druhu. Od shitových béčkových filmov, cez dementné seriály a idotské telenovely až po absolutne primitívne relácie. Jednou z nich je ak pseudo talk show "Aféry - neuveriteľné životné príbehy". Nestačilo im že vysielajú takmer na vlas rovnakú kokotinu "Nebezpečné vzťahy" s homošom Musilom, museli ešte prihodiť aj túto úbohosť. Barrandov Plus vyprodukoval odpad nad odpad! ()

Reklama

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně tak nějak si představuji zfilmované The Sims v podání Uwe Bolla... Ale teď vážně! Kam se hrabou Nebezpečné vztahy, Jetelín a jiné jim podobné hniloby českých obrazovek. Pořad Aféry jasně dominuje na stupni vítězů nejdebilnějších věcí, které kdy vznikly. Měl jsem tu čest vidět jeden díl, jenž obohatil mou večerní chvilku o několik náběhů na zvracení. TV Barrandov je opravdu ten největší KANÁL české scény. Ihned po skončení tohoto skvostu jsem zakusil zavolat na infolinku své kabelovky, zda by mi tento kanál nevyměnili třeba za druhej Šlágr, protože radši bych se nonstop díval na něj, než abych zavadil byť jen na pár sekund na další díl tohoto siflu! BIZÁR! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No nic, nadešel čas vysrat se na televizní pořady – ať už ty staré nebo ještě horší nové a vrátit se zpět k filmům. Tohle byla kromě Soukupovic píčovin jedna z největších kokotin, co jsem kdy viděl. Uřvané, přehrávající hysterky a kokoti se snaží sehrát scénky ze života, jen škoda, že jim to nikdo nežere. Snad jen pan režisér…a nezachránily to ani „známé tváře“ coby hosté… ()

Red-horse odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem viděla jeden díl, díky známé, která tam "hrála" a fakt mi to stačilo... kdyby šlo o skutečné příběhy a skutečné lidi, kteří řeší své problémy, tak by to lidi možná chytlo, mě asi ne, ale aspoň by tam byly pravé emoce. Takhle z toho je jen ztráta 15 minut mého života (déle jsem to nevydržela), které jsem mohla strávit daleko přínosněji. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama