Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a občas zábavný pořad o mezilidských vztazích. Hosté bývají jednou lepší, jednou horší, jednou věrohodnější, jednou nevěrohodní. Ale Heidi Janků je většinou skvělá a profesionální. Taky mě baví poslouchat odborníka dr. Uzla, jaké rady dotyčným dává. Někdy dost neuvěřitelné, případně i lehce stupidní a mačovské. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Jediný problém mám s moderátorkou nepasuje mě tam a příjde mě místy jako zakomplexovaná vůči mužům. Kolikrát, když je tam ženská a řeší se její nevěra tak se jí zastává zatímco, když je tam chlap je to opačně. V týdnu jsem viděl díl kde to moderoval jakýsi chlap a on mě přišel lepší moderátor než Kristelová. Navíc je podle mě opravdu blbost to, že diváci nakonec můžou rozhodnout , když ví o pozadí velké kulové což v jednom díle naznačil i jeden z účinkujících. O zbytečnosti toho rozhodnutí ani nemluvím normální člověk dá na radu přátel nebo kamarádů a ne na radu několika lidí, které vidí prvně v životě. Na odpad to není ten si šetřím na ´´pořady,, jako Pošta Pro Tebe, Ordinace v Růžové Sračce, apod. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kouzelné. Zvládl jsem díl, kdy do studia přišly dvě sestry, které si užívaly ve trojce s přítelem jedné z nich. A ten kanec je o jedné noci rovnou obě dostal do požehnaného stavu. Teď se od všeho distancuje a světe, div se, přijde i jeho čerstvá známost. Barrandov jede. Jen se obávám, že někteří slabší diváci si asi myslí, že dotyční to celé nehrají. Někteří komparzisté jsou překvapivě docela přesvědčiví. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale co se "Afér" týče, ty nedávám. To je úplně jiná liga, na ty už může opravdu koukat jen inteligentní člověk se sklony k masochismu, případně dement, který se v nich najde, a kterému je pořad (nejspíš) určen. ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, jak jsem se smal Poste pro tebe! Ondro a Esterko omlouvam se vaaaam! Tohle je jako Posta, akorat cela fejj! 😁To co tu TV Barandov vcetne soudcu, soudkyn a podobnych hoven predvadi je katastrofa. Afery jsou to nejhorsi bahno spolu se Stikama, co jsem kdy v TV videl. Celou epizodu sem nikdy nedal.... vlastne ani vubec nic od Barandovu nepoustim. Totalni vyplach pro bezmozky, porad o hovne a s Kristelovou, ktera uz nikdy nic lepsiho moderovat stejne nebude!! Doufam, ze timhke jeji kariera konci... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama