Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Obsahy (10)

Lidé, kteří pozorují ptáky

Lidé, kteří pozorují ptáky (2016)

Naučný i zábavný, částečně animovaný, krátký film z produkce ČSO - Lidé, kteří pozorují ptáky. Seznamte se v 7 minutách s vývojem lidských představ o migraci ptáků, zjistíte více o kroužkování, poučíte se, proč je důležité zadávat ptáky do databáze a co to vlastně je ta občanská věda. Film současně skládá hold všem, kteří se věnují pozorováním ptáků.

ReLIFE

ReLIFE (2016) (seriál)

Příběh vypráví o 27letém muži Kaizaki Aratovi, kterému po ztrátě posledního zaměstnání nevychází žádný pracovní pohovor. Vše se změní, když potká Yoake Ryou z výzkumného ústavu, který mu nabídne drogu, po které se na rok změní v 17letého chlapce. Kaizaki se tak vrátí na střední školu, aby zkusil štěstí ještě jednou.

Sebevražedný oddíl

Sebevražedný oddíl (2016)

Tajná vládní agentura A.R.G.U.S., kterou vede Amanda Waller (Viola Davis), vytvoří skupinku super padouchů, které říkají Suicide Squad - sebevražedná skupina. To proto, že se občas jeden z nich nevrátí z akce zpět. Provedení jednotlivých úkolů vede k výměně za kratší tresty odnětí svobody pro jednotlivé zúčastněné.

The Walking Deceased

The Walking Deceased (2015)

Když se policista Lincoln (Dave Sheridan) probudí v nemocnici a zjistí, že je uprostřed zombie apokalypsy, udělá vše pro to, aby zachránil svoji rodinu. I za cenu obětování Twitteru. Bláznivá komedie prošpikovaná vtipnými hláškami je celovečerním filmovým debutem režiséra Scotta Dowa.

Good Kill

Good Kill (2014)

Tom Egan (Ethan Hawke) řídí 12 hodin denně bezpilotní dron operující na dálném východě proti Tálibánu. Svou misi ale začíná zpochybňovat a klade si otázku, zda tyto operace nevytváří ještě více teroristů a jestli nevede válku, která nemá konec.

Preggoland

Preggoland (2014)

Když je Ruth (Sonja Bennett) svými těhotnými kamarádkami stále více odmítána a posléze i vyřazena z jejich klubu, učiní radikální rozhodnutí. Aby získala jejich přízeň zpět, začne těhotenství předstírat. Jenže plány nejdou vždy podle představ a Ruth se tak snaží za každou cenu udržet své malé tajemství a to i za pomoci svého kolegy z práce Pedra (Danny Trejo).

Sokoli v Chrámových stěnách Teplických skal

Sokoli v Chrámových stěnách Teplických skal (2014) (TV film)

Krátký dokument o životě sokolů v Adršpašsko-teplických skalách, který natočila Východočeská televize ve spolupráci s CHKO Broumovsko. Dokumentem provází zoolog Petr Kafka a lesník Petr Kuna.

Léthé 2: Hlas pekla

Léthé 2: Hlas pekla (2007) (amatérský film)

Snímek Léthé 2: Hlas pekla, od tvůrců amatérských filmů Kukscinema, je druhým pokračováním detektivního příběhu o pomstě znesvářených bratrů při honbou za dědictvím. Boris Sawyer (Ladislav Fikejz) se vrací ze záhrobí, aby si vzal to, co mu dle jeho úsudku patří. V cestě mu ale stojí jeho bratr Chris (Richard Ježek), který je jiného názoru. Pomoci mu v tom má detektiv Johnson (Michal Staněk), který Borisovi šlape po krku. Do případu se ale zamotává další detektiv, Marks (Tomáš Martinek), s nímž navíc právě Johnson vede jak pracovní, tak i osobní spory.

Léthé

Léthé (2006) (amatérský film)

Rodinné dědictví znesváří dva bratry Chrise a Borise. Mladší a labilnější z nich, Boris, ale nechce přejít na stejnou notu a svého bratra se snaží zlikvidovat. A nejen jeho. Do cesty se mu tak staví detektiv Johnson, který se snaží jeho nekalé plány překazit. Jenže Boris nakonec zase tak labilní není a svým sokům ještě pořádně zavaří.

Titeuf

Titeuf (2001) (seriál)

Titeuf je vlastně nejprodávanější komiks ve Francii. A tak je jasné, že musel být i zfilmován a to v podobě seriálu. Krátké epizody vypráví o chlapci, který prožívá trable jako každý teenager. S kamarády vyvádějí kdejaké lumpárny a bojuje o srdce Nadji. Pohledná dívka by o Titeufa měla i zájem, to by se ale před ní nesměl objevit žádný hezčí kluk a Titeufovi by se nesměly stále donekonečna stávat před ní trapasy. Titeuf je školák základní školy a díky jeho žluté čupřince na hlavě si ho s nikým nemůžete splést.

Reklama