Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Croodsovi (2013) 

Croodsovi jsou bláznivá pravěká rodinka, která rozhodně pobaví, hlavně tatík Grug, který miluje svojí tchyni :-D Na můj vkus to vše bylo ale moc předvídatelné. Jinak se mi moc líbí propracovaná animace, příroda je krásná a některá prapodivná zvířata jsou taky bezva. 3D efektů mi přišlo poskromnu, ale bylo tam pár dobrých, to se musí nechat. Prostě pěkná pohádka, to ano.Ale na víc než tři hvězdy u mě prostě ne.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Opravdu skvělý film od začátku do konce. Nepředvídatelný děj a konec. Výborný výkon Leonarda DiCapria. Temné, tajuplné až děsivé prostředí. Mě to bavilo od začátku do konce. Je to trochu složitější film a asi je lepší ho vidět dvakrát aby se vše ucelilo. Na mě to všechno fakt dobře zapůsobilo!

plakát

V pasti (2005) 

Nuda, nuda, nuda. Táhlo se to, jako smrad. Skoro dvě hodiny koukat na nesymapatickou slečnu co vypadá jako kluk a ještě ke všemu je přemoudřelá až to bolí...ne, fakt slabé :(

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Hodně, hodně divný film. Občas jsem se zasmála, ale to byla spíš z nouze ctnost. Nesympatická Čermáková, ale na druhou stranu můj olíbenec Langoš(který tady teda vypadá jak bl..c).Celkově mě to nebavilo a víckrát už si to nepustím.

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Bez tohoto filmu by se kinematografie klidně obešla(ostatně takových je spousta), ale na druhou stranu jsme se s přítelem pobavili i přesto,že jsme mladí a bezdětní. Je to takový příjemný film na zabití jednoho večera a kdo má rád Taclíka(jako třeba já) a nečeká od toho filmu příliš mnoho, tak bude myslím spokojen :)

plakát

Městečko Grockleton (2007) 

Všichni to berete moc vážně, tohle prostě měla být blbost a je to blbost a já se u ní fakt dobře bavila. Je to prostě tak blbý, až je to svým způsobem dobrý.

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

Nechápu to nadprůměrné hodnocení tohoto filmu. Já se nebavila, zkoušela jsem se na něj dívat třikrát, bohužel moje pozornost se byla schopná udržet s bídou půlhodiny. Nemám moc ráda romantické komedie, to asi taky ovlivňuje moje hodnocení, ale na některé jsem aspoň schopná dívat se celou dobu aniž bych přitom dělala další věci jen aby mi ten film rychleji utekl. Navíc příšerná mezera mezi zuby Vanessy Paradis, rušila celou dobu, vážně by jí s tim měl někdo něco udělat a nebo ať radši neleze do televize. Bohužel, pouze 2 hvězdy, které uděluji jen a pouze sympatickému Durisovi.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Skvělé, skvělé, téměř až do konce skvělé. Film vás rozhodně nenechá jen tak civět na obrazovku, ale provokuje váš smysl-čich. Skoro jako byste se ocitli uprostřed Paříže a spolu s mladým Baptistem očichávali, vše co je kolem vás. Filmu přidává na zajímavosti určitě i vyprávěč a hudba. Jen škoda toho konce, neříkám, že se mi vyloženě nelíbil, ale mohl být trochu jiný, to ovšem moje hodnocení nijak nemění, tenhle povedený kousek si zaslouží 5*.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Film o tom, jak se člověk během vteřiny může dostat z vrcholu na úplné dno. Takových filmů je nespočet a přesto je tenhle úplně jiný než ostatní. Je svým způsobem krásný i když to zní divně. Hillary Swank podává fantastický výkon a panu Eastwoodovi tleskám za povedený film. Existuje jen jediný film, který mě rozpláče, více než jednou a to je právě tenhle. Scéna kdy Mo Cuishle (miláček) vypráví o utracení psa a přitom žádá trenéra o ukončení svého života, se mi v hlavě přehraje pokaždé, když si na tento snímek film vzpomenu. Jasných 5 *.

plakát

Surfaři (2007) 

Když mi tenkrát kamarádka poradila, ať se kouknu na Surfaře, říkala sem si, co asi tak může být zajímavého na filmu, který je o surfování. Když jsem si pak film pustila a pochopila, že vlastně není o surfování, ale o tom, o čem je, byla jsem překvapená a nadšená zároveň. Lidi můžou říct, že je o dvou homosexuálech, ale já to vidím tak, že je o hledání, poznávání a přijetí sama sebe, kdy to v tomhle filmu vyústí do čisté a opravdové lásky mezi partnery, no a co, že stejného pohlaví. Hlavní postavy jsou příjemní, sympatičtí kluci, na které se dobře kouká a roztomilé děcko. Já jsem z tohoto filmu nadšená i pro pěknou hudbu a ráda dám 5*.