Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (55)

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) odpad!

Ohrané, debilní, infantilní, nevkusné, nevtipné přesně jako fotbal a nebo komedie od Trošky

plakát

Malá mořská víla (2023) odpad!

Další recyklát úspěšného animáku, který ovšem nepřináší nic nového a jen trapně omílá původní verzi. Původní animace má co do sebe, je vtipná a osvěžující. Tohle je brak, a je vidět že Disney jde do kopru. Evidentně došly nápady a tak se tonoucí stébla chytá.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Běhačka honička... hromada úžasných efektů, až šel příběh a jeho logika do prdele. Tak strávíte 2hodiny čuměním na honičku, kecy, honičku, kecy, honičku, kecy a celé je to zakončené trapně jednoduchou likvidací doposud nezničitelného stroje. Lidi který mají rádi VFX si přijdou na své , ti to mají rádi nějaký příběh mají smůlu neboť to nemá příběh žádný.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Docela nuda, první film se mi líbil, tak jsem pln očekávání vyrazil na pokračování. A co jsem dostal ? Dvě hodíny čumění na běhací maraton se spoustou vizuálních efektů (díky nim oceňuji na dvě hvězdičky). Jo a ani netuším kdo ten závod vlastně vyhrál.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Jednu hvězdičku za efekty, jinak né béčkový, ale se zavřenýma očima géčkový film: Ani jsem se nedodíval, už po prvních 10 munitách jsem těm ženským přál nějakou příšernou nehodu, aby se alespon něco zajímavého stalo.Ale bohužel trapnost střídá trapnost. V půlce jsem to vypnul a šel si pustit film. A to jsem na krotitelech vyrostl, taková hanba.

plakát

Aliance (2016) 

Už to začlo nudné a trapně obehrané, a ještě navíc,kde se vzali tu se vzali nějaké ventilátory kterých si nikdy nikdo před tím nevšiml... a jak fůůkly zaee rychle dofůkly.. je to už fakt nuda

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Jediné co mě přesvědčilo dát 3 hvězdičky jsou počítačové efekty, které jsou opravdu skvělé . JInak je to dějová slatanina ala Mumie, kde nevíte co se vlastně odehrává, takže než vás nějaké scéna vtáhne do děje, už se mele zase něco jiného. A celá pointa? V neustálem běhání, bouchání se do prsou, poskakování a mlácení se, se vám pod nohama motá nějaký exot a sem tam se tam objeví nějaká kočena

plakát

Tři bratři (2014) 

Tak tohle jsem opravdu nečekal.... Svěráky miluju, ale tohle je fakt děs, naprostá znouzecnost.Tři splácaniny tisíckrát ohrátých scénářů tady se člověk ani nestačí dostat do děje a už jedem dál... celou dobu se dívám a jediné co se mi honí v hlavě je " Ty Vole co je tohle za pí...... " !!!!! Věřím že hodnocení zvyšuje jedině pedofilní příběh o červené karkulce, neboť lidé s touto sexualní úchylkou si jistě přijdou na své a zaplní svoji mozkovnu červenými představami. Dávám jedinou hvězdu a to za kameru a efekty, to jediné je na české poměry super. Jinak proboha páni Svěráci, že to nemyslíte vážně?!

plakát

Pixely (2015) 

Normálka, je to prostě přímočarý film ve kterém nikdo nemusí sáhodlouze hledat nějaké moudra a životní rady a ponaučení. U nás asi takový boom tyto hry nezažily, znám je jen z automatů s kterými příjižděli komedianti. Myslím si že v Americe byly určitě zažitější, proto to asi nedokážeme až tak docenit...ale to jen tak bokem . Za mě Fpohodě. P.s Kjubert mi tu je hodně nesympatický. :)

plakát

Mimoni (2015) 

Docela zklámání a nuda.... :/