Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (209)

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Silný příběh, natočený tak lidsky a tak opravdově až z toho mrazí. Biser je prostě seriálový král, díky za takovou pecku po taak dlouhé době.

plakát

Chatrč (2017) 

Když ztrácíš víru, pusť si toto.

plakát

Rocketman (2019) 

Mám to někde mezi 3-4 *. Kupodivu mi celkem vadily zpívané pasáže, a to já jsem muzikálový milovník. Jinak film pěkně odsejpá, kreace, barvy a kamera skvělé. Taron je fakt talentovaný, moc pěkně zahrané. Bohemain Rhapsody je o velký level výš, ale přesto pěkné pokoukání.

plakát

Ledové království II (2019) 

Hluboké, krásné, o třídu lepší než jednička. Ale toto je opravdu spíše pohádka pro dospělé, která nese velké poselství. Super!

plakát

Kolonie (2015) 

No slušný. Asi jsem si měla o příběhu něco přečíst, protože jsem si film pustila pouze na základě povrchního chtíče, vidět zase Emmu v něčem jiném než jako čarodějku spolu s Danielem, kterého prostě žeru už z Rivalů. No a dostala jsem slušnou psycho nálož toho, že se opravdu v našem světě může stát a dít kdeco. A jsem nesmírně ráda, že nás tvůrci ušetřili těch nejohavnějších detailů, takto to opravdu stačilo a s kouskem fantazie si každý z nás může, pokud chce, domyslet zbytek těch hrůz a utrpení lidí v Kolonii. Závěr filmu až moc dramatický, to trochu ubralo na autentičnosti, ale jinak nemám co vytknout. Daniel dokonalej, Emma statečně sekundující, napjatá jsem byla jak kšandy a měla radost, že film skončil. Velmi dobré.

plakát

Manžel na zkoušku (2018) 

Jako přiznaný remake to beru, ale stejně, Přes palubu je prostě originál, a to, že kopírovali i dialogy, všechno, proč? To už nikdo neumí natočit originální nový film a musí se furt jen kopírovat klasiky? Když všechno tohle pominu, jo, celkem fajn komedie.

plakát

Tátova volha (2018) 

Neurazí, ale rozhodně ani nenadchne, klasický český film dnešní doby.

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

3 a půl hvězdy. Na Piškuláčka se tak hezky kouká, krásnej kluk. Langoš výbornej, konečně zase trochu vtipná pohádka l, která si nehraje na víc, než na co má. Příběh se mi líbil a peklo zase po dlouhé době pěkně udělané. Jo, fajn pohádka.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Nakonec jo. Na začátku jsem si říkala, že to zas bude propadák a přišlo mi, že už u nás snad fakt nikdo (kromě Geislerky, ta je fakt několik levelů nad ostatními) neumí hrát, ale Tereza i krásnej Vojta nakonec dobrý. Sokola nemůžu ani cítit, ale je fakt, že když hraje nějakého blba, zvládne to. Celkem příjemný děj, kostýmy fajn, proč ne.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Příjemná oddychovka, kupodivu to i celkem dávalo smysl a bylo to fajn. Ondra Vetchý je prostě herecký Bůh a dámy mu obstojně sekundovaly. Je to takovej malej diamant v tý smršti příšerností, co se v dnešní době u nás natáčí.