Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Lásky čas (2013) 

Jestliže jsem v den povalečský hledala film romantický, pak jsem se strefila. Nicméně to, že budu na konci tohoto skvostu bulet jako malé dítě, jsem opravdu nečekala. Za mě rozhodně 6*, protože to bulení nebylo z deprese, ale z dojetí.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Supr seriál, každý díl natchne. A u Mitchella a Cama se vážně bavím, Cam je dokonalej! A když se připojí Lily s jejími komentáři, padám ze židle :-D ..Mimo to mám ráda Alex, ale čert to vem, prostě mě to chytlo ♥

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

První část nymfomanky je jenom spousta útržků z jejího života, ve kterých je zdánlivě zakomponován děj, ale zápletka žádná. Béé. Jo, tak jsme viděli dost nechutné porno v kině, super, very fun, such wow. Nymphomaniac? Duh. Že nerozumim podtextu filmu a rádoby děje? Kdyby se za umělecký dílo plné skrytých významů měla považovat každá kontroverzní banalita, pak to půjde s filmy hoooodně dolů.

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

Pokud pominu, že hlavní hrdinka měla nyní dvacetiletého syna v 16 (stejný motiv jako v Gilmore Girls), je tohle super komedie s originálním námětem. Neustálé popíjení vína mě ještě nepřestalo bavit a nepostrádám přehnaně složité zápletky. Bitches be loco!

plakát

Ladíme! (2012) 

Donucena jeden večer shlédnout tento film jsem se seznámila s velkou hovadinou, která má ale božský soundtrack! Neznám film, kterej by měl lepší covery. Mimo to velký plus za improvizace herečky Fat Amy...i za ty (rozuměj hlavně za ty), co byly vystřiženy! 4*

plakát

Go On (2012) (seriál) 

Mimo to, že je to super humor, považuju za velký plus absenci sitcomovýho smíchu falešného publika. Finally! Škoda, že s největší pravděpodobností udělali dvaadvacátým dílem pápá, to mě mrzí.

plakát

Pozemšťan (2007) 

The Man from Earth nepotřebuje k vytvoření dojmu žádné ilustrační záběry, člověk si to může představit, jak chce. Dokonale vytvořený scénář, v té teorii, nebo příběhu, který popisuje hlavní hrdina, jsem nenašla žádnou mezeru, která by nebyla vysvětlena. Nemohla jsem se odtrhnout od dialogů a od různých reakcí postav na absurdní vyprávění. Je jedno, jaké tam jsou herecké výkony, tohle by mi stačilo jen poslouchat a byla bych nadšená. Miluju propojení dějin, které film nabízí, filosofie "cavemana" je vskutku líbezná.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Nevim, čemu se smát víc. Jestli snad zápletkám, nebo výkonům některých herců..bez nápadu, jen aby v tý televizi něco bylo. Zajímalo by mě, když už konečně udělaj nějakej seriál s názvem třeba "Tesco" nebo "Lidl", můžou natáčet denní strasti prodavaček, jak jim zrovna nepřivezli zboží a lidi si k tomu stejně sednou a budou sledovat, jestli se Pepa s Mařenkou daj dohromady, nebo ne. Nově došlo, že už potřebujou něco novýho, protože v Ordinaci ve fialovozelený zahradě už se všichni vyspali se všema, no tak tam dali školu a jede se odznova. Fuj, velebnosti...

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Bóže, tak já na to jdu jden kvůli mé milované Emmě a ona se z toho vyklube taková blbost. Příběh žádný a ani samotný šatník a botník Paris Hilton mě nijak nevzrušuje. Těch děcek mi nebylo nijak líto a ke konci filmu ani nevadilo, že jsem 10 minut někde v prostředku filmu prospala. Ach ty sedačky v kině jsou tááák pohodlné, když vám hraje do uší taková blbost. Ale hudbu k tomu měli udělanou moc pěkně a co se týče těch udělávek apod. to nebylo špatné. Měním hodnocení z 2* na 3*, dneska mám dobrou náladu :-)

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Nejlepší film, co jsem za poslední dobu viděla. S knihou se vzájemně doplňuje. Plnohodnotné umělecké dílo se vším všudy. Hodnocení 5* z hlediska emoční náročnosti i dokonalé filmařiny.. Tohle prostě chytne u srdce a mimo to role Sam Emmě velmi dobře sedla. Srdcovka.