Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Julia Roberts

Julii jednoduše zbožňuji! Snad každá její role mi byla milá! Nejvíce asi v Pretty Woman, dále ale pak Notting Hill, kde byla po boku dalšího mého oblíbence - Hugh Granta. Julia je krásná, působí sympaticky a výborně hraje. Dávám si jí proto na první místo svého žebříčku.

Jennifer Aniston

Jennifer jsem si oblíbila díky Rachel Green ze seriálu Přátelé. Ten seriál mám hrozně ráda a jednu dobu jsem na něm vyloženě ujížděla. Ona byla v tu dobu moje oblíbenkyně. Přesto, že jsem ji už dlouho neviděla hrát, pokaždé, když zjistím, že v nějakém filmu, na který se chci kouknout, hraje ona, jsem ráda, že ji zase můžu vidět. :)

V Marley a já, kde si zahrála manželku Owena Wilsona se mi moc líbila. 

A se Sandlerem jí to neuvěřitelně slušelo! 

Meryl Streep

Áááá! Meryl! :) Meryl je prostě úžasná. Už jen na téhle fotce, kterou má na svém profilu, vidíte, jak je sympatická. Oblíbila jsem si jí hned po tom, co jsem viděla film Marvinův pokoj. 

Keira Knightley

Orlando Bloom a Johnny Depp. A teď vybrat jednu dívku k nim. Musí být  krásná, musí umět používat dobře mimiku  a taky třeba kdybych na to natáčení měla přijít já, celou dobu bych se smála Johnnymu. :) Nedokážu si představit Piráty z Karibiku bez téhle pirátky. :)

Alyson Hannigan

Jednoduše - Lily z Jak jsem poznal vaši matku. Je boží! :)

Kaley Cuoco

Penny. :) Kaley umí výborně zahrát sarkastickou Penny.