Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (224)

plakát

Bright (2017) 

Námět ultraboží, ale utopený někde v ocenánečku.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Zdlouhavé, místy nudné! Temná atmosféra prostě Star Wars sluší více, tak nač tam cpát takové useless vtípky? Chápu, že se tvůrci snaží udržet i děcka, kteří na to chodí, ale potom padá kvalita filmu, jsem zvědav jakým směrem půjde třetí díl...haha...Černoch v tomhle díle úplně nepodstatnej, i ta vietnamka, plus dalších xxx postav. Ať to natočí ve stylu Rogue one: Star Wars Story, to je jiná liga!

plakát

The Punisher - Ve tři ráno (2017) (epizoda) 

Velmi milé překvapení od Marvelu - hlavně R-rating mě velice potěšil :) - za to 1* navíc...80%

plakát

Mugen no džúnin (2017) 

Bohužel bych tomu rád plyvnul plnou palbu, ale chyběl mi tam větší prožitek, city a taky procítění postav. Veliká škoda :(, jinak to byla parádní jízda, vizuálně těžká bomba, hudba a kamera hodně pěkná. Z některých scén jsem opravdu f*poval. 85%.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Tak takhle narachany becko jsem uz kurva dlouho nevidel. Humor sice sel stredni zlatou cestou, ale hlasky litaly vsude kam jste se podivali, takze o nudu urcite neslo. Akce bylo milion, takze jste nemuseli nic jineho resit. A uz dlouho jsem nevidel takhle akcniho Samuela :), ocividne mu ta role padla jako prase - bylo spise videt na vsech hercich ze je to bavilo a to je super. ALE! Co me nejvic prekvapilo? Ten R-rating!!! Co nejvic zvedne dobrej film, je ze je tam R-rating, z toho by jsi uz tvurci mohli konecne vzit priklad. Nevidim duvod proc tomu nestrelit plnou:)

plakát

Pýcha, předsudek a zombie (2016) 

Super soundtracky, super kostými, skoro všechno super, ale bohužel to ztrácelo velkou pointu, snad 2 zombíci za celý film? akce žádná. Velká škoda, velký potenciál to mělo!

plakát

Baby Driver (2017) 

První polovina mě doslova, ne-nudila, ale spíše mě srala. Hlavní postava mi byla fakt nesympatická, ty pohyby do muziky apod.. Ale! zničeho nic druhá polovina, mě nějak probudila a užíval jsem si R-kové scény, parádní akce - supr hlášky od Jamieho Foxxe...nevím nevím kolik tomu dát 3* nebo 4*? Pač první je fakt shit, ale druhá půlka mě vysloveně bavila na jedničku! 70%.

plakát

Dunkerk (2017) 

Nejsem zklamaný, ale zároveň jsem na to nečuměl s otevřenou hubou jako u ostatních filmů od Nolana. 80%