Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Obsahy (26)

Gap

Gap (2022) (seriál)

Mon (Becky Armstrong) nastupuje do nové práce, kterou vede její celoživotní idol, o osm let starší Sam (Freen Sarocha), kterou zná z dětství. Ta je nyní úspěšnou a populární ředitelkou společnosti. Nicméně není taková, jak o ní píší v novinách a hlavně jakou si ji Mon, za léta, které se neviděly, vysnila – je arogantní, přísná a chladná.

Our Dating Sim

Our Dating Sim (2023) (seriál)

Talentovaný Lee Wan (Lee Jong Hyuk), který kreslí webové komiksy, se uchází o místo ilustrátora ve firmě věnující se videohrám. Zde se po sedmi lety setkává s Shin Ki Taem (Lee Seung Gyu), který byl jeho nejlepším kamarádem na střední škole a první láskou. Zvládnou dohromady vytvořit novou mobilní hru, která funguje jako simulace randění?

The Warp Effect

The Warp Effect (2022) (seriál)

Píše se rok 2011 a sedmnáctiletý Alex (Thitipoom Techaapaikhun) ukončuje střední školu. Je posledním ze svých kamarádů, kteří nepřišli o panenství – slíbil totiž své matce, že do svých osmnácti let zůstane panicem. Tento slib však poruší na studentské párty v opilém chaosu. V ten večer se pomocí záhadné polaroid kamery přenese Alex v čase o deset let dříve, jako důsledek neuposlechnutí své zesnulé matky. Alex je nyní úspěšným gynekologem a ze své minulosti si nepamatuje nic. Vyřeší tuto záhadu a podaří se mu vrátit se do minulosti?

Moonlight Chicken

Moonlight Chicken (2023) (seriál)

Jim (Pirapat Watthanasetsiri) je obyčejný provozovatel malé restaurace. Jednou v noci potká Wena (Sahaphap Wongratch), který v restauraci usnul opilý. Osud dvojici svede dohromady, když spolu stráví noc, a dva muži se postupně sbližují. Jim však odmítá hlubší vztah a Wen má sám neukončený poměr. V restauraci pracují také Jimův synovec Li Ming (Nattawat Jirochtikul), který se právě rozhoduje o své budoucnosti, Saleng (Pakin Kunaanuvit) a občas se objeví dodavatel Kaipa (Thanawat Rattanakitpaisan), nejen proto, aby majitelovi předal ingredience.

Father of the Year

Father of the Year (2018)

Dva mladí vysokoškoláci se vsadí, čí otec by vyhrál ve rvačce. Vtípek se ale stává realitou a strhne se lavina absurdních situací a trapasů, díky kterým se ničí vztahy, přichází o práci, ale i dospívají.

Roommates of Poongduck 304

Roommates of Poongduck 304 (2022) (seriál)

Ji Hojun (Ji Woong Kim), rozmazlený dědic výdělečné firmy Geumnam Group, dostane po několika skandálech ultimátum od svého otce: opustit luxusní dům a začít pracovat v obchodním týmu jeho společnosti. Hojun se přestěhuje do malého bytu ke spolubydlícímu Jaeyoonovi (Seobin Yoon), který budovu pronajímá a navíc shodou náhod pracuje ve stejné firmě. Jak se dvojice vypořádá se svým vztahem jako nájemník–vlastník a zaměstnanec–nadřízený?

Between Us

Between Us (2022) (seriál)

Team (Prem Warut Chawalitrujiwong) je talentovaný plavec, který právě nastoupil na univerzitu. Jeho schopnosti však omezuje trauma, které doprovází i obtíže se spánkem. Toho si všímá charismatický, ale přísný trenér plaveckého týmu Win (Boun Noppanut Guntachai) a rozhodne se mu nabídnout pomoc. Mladíci se začnou sbližovat nejen profesionálně a navzájem se inspirovat – Team totiž není jediný, který má trable v osobním životě. Děj se odehrává souběžně se seriálem Until We Meet Again (od r. 2019).

The Eclipse

The Eclipse (2022) (seriál)

Děj se odehrává na prestižní škole Suppalo. Svou profesionalitu a oddanost studentů si instituce drží díky kletbě, která trestá studenty, kteří se nechovají podle pravidel. Vždy se však najde někdo, kdo zpochybňuje až tyranský režim vedení – jednotlivci či skupiny, kteří se dožadují svých práv. Na školu nastupuje nový student Ayan (Thanawat Rattanakitpaisan), který pátrá po člověku, který jeho strýce dohnal k sebevraždě, a hlavním podezřelým je kdosi právě z této školy. Jeho rebélii proti systému se snaží zabránit prefekt Akk (Kanaphan Puitrakul) s jeho skupinou spolužáků, která dohlíží na poslušnost studentů.

Kieta hacukoi

Kieta hacukoi (2021) (seriál)

Aoki (Šunsuke Mičieda) je zamilovaný do své spolužačky Hashimoto (Riko Fukumoto). Je tedy zklamaný, když si od slečny pujčí gumu a zjistí, že je na ní napsáno jméno jiného chlapce – jeho spolužáka Ida (Ren Meguro). Situace se ještě více zkomplikuje, když Ida najde gumu a myslí si, že Aoki je ten, kdo je do něj zamilovaný. Komedie ze školního prostředí, která potěší vtipnými zápletkami, milými trapasy a překvapivě zodpovědným řešením problémů, které středoškoláci mají.

Kissable Lips

Kissable Lips (2022) (seriál)

Junho (Ji Woong Kim) je upír, kterému tikají hodiny před smrtí. Zachránit ho může pouze napití se čisté krve člověka. Na univerzitě pozná mladého studenta Minhyuna (Seobin Yoon), který mu může pomoci se stát člověkem a zachránit se. Dva chlapci se sblíží a situace se zdá vyřešena, Junho se však nyní obává, že při rituálu Minhyuna zraní. Upír se nyní musí rozhodnout, jak se svým osudem naloží a jak chlapce, do kterého se zamiloval, ochrání nejen před sebou.

Kei x Jaku

Kei x Jaku (2022) (seriál)

Policista tokijské policie Ichiro Kinoshita (Nobujuki Suzuki) vyšetřuje kriminální případ výbuchu, který mu před lety vzal rodinu. Když má po letech možnost se konečně přiblížit vyřešení, nadřízenými mu je překvapivě přidělen jiný úkol – dohlížet na mladého úspěšného leadera yakuzy Shiro Hanabusu (Acuhiro Inukai). Po seznámení se s nebezpečným mafiánem dvojici místo nepřátelství na život a na smrt spojí dohromady právě ono vyšetřování, se kterým je Hanabusa Shiro nečekaně také propojený, a možná je mise mnohokrát nebezpečnější, než se čekalo...

Blueming

Blueming (2022) (seriál)

Cha Siwon (Kang Eungbin) je zosobněním dokonalosti. Na univerzitě se těší popularitě jak pro své výsledky, tak pro svůj vzhled a charisma, což si chce za každou cenu udržet a v očích svých vrstevníků musí být vždy perfektním. Jednoho dne se však potká s chlapcem jménem Hyeong Daun (Jo Hyukjoon), který se zdá být ve všem lepší než on, a navíc mu začne věnovat mnoho pozornosti. Krátký romantický seriál o každodenních strastech, přísné společnosti plné očekávání a rodinných vztazích.

Cutie Pie

Cutie Pie (2022) (seriál)

Lian Kilen Wang (Pruk Panich) a Kuea Keerati (Chawarin Perdpiriyawong) jsou od dětství svými rodinami zasnoubeni. Dva rozdílné chlapce – úspěšného seriózního businessmana a mladého hudebníka „Kirina“ tedy pojí pouto, díky jejich prarodičům, kteří pro ně měli připravenou dokonalou budoucnost. Jak se však dvojice v dospělosti vypořádá s jejich nakázaným osudem? Jak se pár vypořádá se společným bydlením a komplikovaným vztahem plným tajemství?

Love Is Science?

Love Is Science? (2021) (seriál)

Yan Fei je ředitelkou společnosti Love is Science Marriage Agency, která hledá single jedincům pomocí sběru dat jejich dokonalé protějšky. Yan Fei je sama sice rozvedená, ale její firmě se velmi daří. Jednoho dne náhodně potká stylistu Wang Hsuan Yua, který byl v dávné minulosti její kamarád, nicméně on je do ní bezhlavě zamilovaný. Yan Fei se k němu ale chová jako k mladšímu sourozenci. Jak se situace pro „expertku“ v lásce a manželství vyvine?

Manner of Death

Manner of Death (2020) (seriál)

Dr. Bunnakit (Tul Pakorn) pracuje jako forenzní lékař v jeho rodném městě a jednoho dne má za úkol prošetřit případ smrti jeho kamarádky. Sebevražda oběšením se ale postupným vyšetřováním začíná podobat spíše vraždě. Doktor se stává terčem vydírání, při kterém ho neznámá osoba nutí případ uzavřít jako sebevraždu. Bun se i přesto pustí soukromě do vyšetřování případu a důkazy ho dovedou k podezřelému učiteli Tanovi (Max Nattapol), který popírá účast na vraždě a zároveň mu nabízí pomoc při hledání pravého útočníka.

We Best Love: Fighting Mr. 2nd

We Best Love: Fighting Mr. 2nd (2021) (seriál)

Gao Shide (Sam Lin) je ředitelem rodinné obchodní společnosti, která aktuálně řeší spor, díky kterému se po pěti letech setkává se svým rivalem ze školy Zhou Shuyim (YU). Jak dopadne setkání bývalých úhlavních nepřátel a zároveň milenců? Co stojí za jejich dlouhým přerušením kontaktu a jak dvojice zvládne spolupracovat v jedné kanceláři? Seriál přímo navazuje na příběh We Best Love: No.1 For You.

Lovely Writer

Lovely Writer (2021) (seriál)

Gene (Up Poompat) je úspěšným spisovatelem pod pseudonymem Wizard. Nejraději má rád psaní hororů, ale jeho nakladatelství požaduje tvořit BL příběhy. Jedna z jeho knih, „Bad Engineer“, se stane tak úspěšnou, že se začne natáčet seriálová adaptace. Tým hledá herce pro ztvárnění rolí a Gene má za úkol vybrat ze zájemců. Zde se potká s hercem Nubsibem (Kao Noppakao), který se o Gena začne bez očividného důvodu velmi zajímat...

Wish You

Wish You (2021)

Kang In Soo je talentovaný zpěvák, který každý den vystupuje na veřejnosti a nahrává svá vystoupení na YouTube, kde je najde Yoon Sang Yi, který pracuje pro nahrávací společnost. Sang Yi se stane jeho velkým fanouškem a nabídne mu podepsání smlouvy pro start jeho profesionální kariéry. Nezajímá se však o hudebníka pouze pro jeho talent, ale začíná milostný příběh s překážkami a zvraty.

Syopingwang Lui

Syopingwang Lui (2016) (seriál)

Rozmazlený sirotek, dědic Ji Sung, žije ve Francii pod jménem Louie a kupuje všechno, co se mu zamane, aby vyplnil svoji prázdnotu v srdci, kterou mu způsobila smrt rodičů. Po návratu do Koreje se mu při nehodě ztratí paměť a stává se bezdomovcem. Potkává chudou a krásnou Bok Sil, která hledá svého bratra a vezme Louieho pod křídla. Učí ho nakupovat pouze důležité věci a ukazuje mu, co je v životě to podstatné. O Bok Sil ale začne mít zájem její nadřízený Cha Joong Won. Rodina řeší, kdo převezme firmu a Louie se začíná rozvzpomínat.

Širanai, futari

Širanai, futari (2015)

Leon je mladý Korejec, který pracuje v obuvnictví a vyhýbá se jakémukoli kontaktu s lidmi kvůli jeho traumatu z minulosti. Jednoho dne potká ve svém oblíbeném parku slečnu Sonu ležící na "jeho" lavičce. Od té doby nemůže myslet na nic jiného. Tím pádem přehlíží jeho kolegyni Kokaze, která je do něj zamilovaná. Naopak její přítel Jiwoo se zamiloval do učitelky Kanako, která doučuje jeho a právě Sonu. Do Kokaze je zamilovaný Sonin spolužák Sangsoo a všechno se propojuje opět Leonem, který byl svědkem autonehody, která Arakawu, přítele učitelky Kanako, upoutala na vozíček.

Reklama