Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (454)

plakát

Polární bouře (2009) (TV film) odpad!

Paul Ziller by měl na vlastní kůži zažít nějakou katastrofu, až příště bude zase něco podobného točit. Nebo alespoň ho vyhoďte ven na déšť až bude pořádná bouřka.

plakát

Pomáda (1978) 

Pomáda je a navždy zůstane Pomádou!! A John Travolta pak Danny Zucco.

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Tak rozhodně jsem viděla horší pohádky. Tato má neokoukaný námět a Pavla Lišku:-))

plakát

Americké námořnictvo versus piráti (2010) (TV film) 

Hm, tak takto se na novodobé piráty musí. Zastřelit se to nedá, bez pravomocného rozsudku.... i když jsou země (ne Evropská Unie to fakt není), která má zákony, kde executivu může vykonat přímo kapitán lodi, pokud jsou jeho posádka a cestující bezdůvodně napadeni. A jaké pak vytažení pirátů na břeh, doprava za katr, vyšetřování, odvolání, dovolání... a pak je z nedostatku důkazů zase pustí. Kapitán Korejského plavidla má hodně velkou moc a jejich vlajka je noční můrou somálských pirátů. Stejně tak vlajka Ruska je pro ně problém. Američané výstražně stříleli půl hodiny do vody, v bezpečné vzdálenosti před plavidlem, aby nikoho z nich nezranili. Proč ta ušlechtilost? K dosažení somálských břehů chyběla už necelá hodina. Nápad kapitána byl zajímavým řešením, jak jejich loďku zastavit a znehybnit. Dal příkaz kroužit kolem nich dokola velkou rychlosti (americká loď byla asi tak 10x větší než ta jejich bárka) a to ostatní už dokonaly vysoké vlny. Ovšem na kreativitu ruského kapitána to ještě pořád nemá. Ten jim vzal vodu, kompas, zbraně a vrátil je zpátky na jejich loďku a jejich osud ponechal už jen v rukou Božích.

plakát

Dobytí severního pólu (2006) (divadelní záznam) 

Nemohu vybrat nejlepší hláškum, protože tolik místa tady není, musela bych přepsat celou hru, protože co věta, to perla. Hru už znám skoro nazpamět a nestalo se mi, že bych se přestala smát. Náš krásný český humor, kterému může rozumět jenom Čech. Jednou jsme na toto představení vzali cizince (perfektně mluví česky) ale byl jediný, kdo v sále se nesmál. Kolem něho se prohýbaly celé řady smějících se diváků a on pořád jak na nějaké poradě. Pak se nás ptál, co je podle nás tak vtipného na větě: ...Jdu na sever, jdu na jich..." že jemu to nepříjde legrační. No a my jsme se mohli umlátit smíchy, protože my přeci VÍME, NE?

plakát

Hity z Václaváku (2012) (pořad) odpad!

Proč slavit Nový rok se starým pořadem, který vznikl v jiné době? Hodně špatný vtip. Pouštět jenom archívy a předstírat, že je to super. Jednou to Nova natočila, tak teď se na to budeme muset dívat hodně dlouho. A další repríza bude o velikonocích. Ale i divák má mocnou zbraň - ovladač, který ukončí toto televizní trápení. A tak bych se chtěla zeptat nováckých dramaturgů: A vám se to jako líbilo?

plakát

Silvestr 2013 (2013) (pořad) odpad!

Že by Nova končila? No podle té včerejší prázdné koncepční hrůzy (řekla bych sračky, ale je přeci jenom sváteční den), co pro poslední den v roce připravila, jim už definitivně došli finance. Během dneška vrátí manažeří Novy klíče na vrátnici a rychle pryč.

plakát

Bohouš (1968) (TV film) 

Taková léty prověřená silvestrovská tradice.... "Ale, ale Bohoušku, pán už nemůže, pán už dopapává..."

plakát

Svědectví o zkáze Titaniku (2011) (TV film) 

Velmi dobře zpracovaný dokument s počítačovou grafikou přehledně ukazující rekonstrukci zkázy Titaniku. Titanik je nesmrtelný, toto téma bude už napořád lákat. Opravdu víme o jeho potopení všechno?? Nejmodernější loď té doby - to ano, největší a nejokázalejší - to taky, vždyť na ničem se nešetřilo ale nepotopitelná? Při dobré vůli lze potopit všechno. A tady se o jeho smutný konec a obrovskou ztrátu životů zasloužila lidská pýcha, vždyť on se NEMŮŽE potopit. A všichni tomu věřili. Zajímavé byly i příběhy jednotlivých pasažérů, napříč všemi třídami, stejně tak jako fakt, že nebýt těch statečných chlapů ve strojovně, šla by loď asi daleko dříve ke dnu. Jenom nevím, zda by měl být někdy vyzvednut a ten den určitě jednou nastane, lidé přijdou na způsob, jak ho z té hloubky cca 4000 metrů dostat ven. Titanik svůj boj s mořem prohrál, nechme ho tedy moři.

plakát

Mickovy modré oči (1999) 

Vydařená mafiánská komedie s ještě lepším mafiánským tchánem Vitaleem v podání Jamese Caana.