Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechno, čemu jsme se mohli zasmát v roce 2013! Plejáda hudebních hitů a zábavné ohlédnutí za událostmi roku v podání populárních osobností. Účinkují R. Koranteng, L. Borhyová, D. Gondík, A. Gondíková, M. Zounar, K. Hrachovcová, P. Tomicová, V. Záveský, T. Měcháček, V. Kopta, B. Štěpánová, P. Rychlý, M. Novotný, I. Vodochodský, J. Babica, J. Klíma, M. David, J. Ledecký, H. Vondráčková, I. Csáková, L. Machálková, E. Farna, T. Zástěra, T. Novotný, M. Ztracený, Chinaski, T. Kerndlová a finalisté letošní SuperStar. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

kingik 

všechny recenze uživatele

Rozjezd slabší. Nevím, jestli se u toho dá strávit celý silvestrovský večer. Zábavné bilancování osobností Novy událostí v uplynulém roce od politických událostí, až třeba po cynické "zamyšlení" se nad vysokou rozvodovostí v ČR prokládané hudebními vystoupeními převážně zpěváků z talentové show, postupně nabírá potřebné grády. Akorát se mně jako zvláště dobrý nápad šoupnout tohle před diváka poslední den v roce nepozdává. Ale minutu od minuty to nabírá na zajímavosti, i když to s tou vtipností je to občas na silvestrovském štíru. Mezi námi solidní porci dobrých vtipů to obsahuje. Popřepínat tv programy ani nemá smysl, protože podle tištěného tv programu to zřejmě nebude nikde extra program, tak u toho zůstanu. Vychází mně z toho postupně hodně nadprůměrná show, která v mluveném slově postrádá větší vtipnost, i když se výrazně nasadilo na břitkosti a hudební vystoupení sice patří k tomu rozhodně lepšímu, ale jestli vám nevyhovuje spojení "superstar" talentů letošního ročníku s matadory naší pěvecké pop-rock scény, tak doporučuji ani nezapínat. Oproti tomu nevystoupili tam "božský" Gott (i když o něm padlo slovo v jednom z příspěvků), Bílá, Bartošová (taky na ni v "bilancování" přišla řada) a jim podobní. A to se počítá. 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dá se říci, že TV Nova vcelku rozumně upustila od křečovité snahy rozesmát prostřednictvím svých estrádních pseudohvězd, odkecaných rádoby bavičů a ochotníků, které u nás rádi nazýváme celebritami, na úkor snesitelných hudebních vystoupení, kde se sice objevila řada rychlokvašek ze všech těch hlasů a superstar, co jich naše nejstarší komerční televizní stanice do omrzení rok co rok vyzvrací, nicméně právě díky tomuto faktu se jeden nemusel koukat do tváří těch strhaných stálic našeho hudebního nebe, což vyznívá jako velmi osvěžující skutečnost.. Po dlouhé době to tak prostě nebylo až takové utrpení, jak by jeden mohl zákonitě očekávat, ačkoliv když mi pár minut před půlnocí popřál Jirka Babica do nového roku, udělalo se mi zlehka špatně od žaludku.. Podobný zážitek bych si v roce 2014 velmi rád odepřel !! ;) ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že návrat ke klasickým celovečerním Silvestrům TV Nova, na místo jejich Mejdanů, musí být zákonitě pozitivní změna. Ach, jak jsem se mýlil... Vydržel jsem se v kuse koukat sice jen do prvního skeče mistra Babici - na takového píp píp píp píp nejsem zvědavý ani v jeho Dobrotách, natož dívat se na ten jeho ksicht ještě o Silvestru, to opravdu nehodlám!, nicméně občasné přepnutí (z čisté zvědavosti) mě utvrdilo v tom, že jde opravdu o sr.čku nejvyššího kalibru. ()

Lottr odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Já si vůbec nejsem jistý, jestli jsem někdy něco podobně hrozného viděl... ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Letošní Silvestr na Nově byl lepší než loňský a předloňský. Konečně se tu člověk nemusí koukat na trapné výroky Ozáka z combacku a ani neoblbují blbostmi z Ordnace či jiného podivného seriálu. I když šlo občas o křečovitý a trapný humor, někdy jsem se opravdu od srdce zasmál. Zachraňovali to stále jen ti samí. Štěpánová a Měcháček, občas zazářila i Gondíková, Obermaierová a sem tam měla dobrou hlášku i Hrachovcová. Takže když odmyslím věčné omílání politiky a osob kolem ní. Byl to příjemný a zábavný Silvestrovský program :). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Bylo to o něco, ale skutečně jen málo, lepší než Silverstrý předchozí, ale možná je, že už jsem otupěl za ty roky tak, že mě jen tak nic nerozhází ()

Deratizer odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád zábavné pořady z minulých let plné nacvičených a povedených scének nasáklých humorem, i ta Nova měla zpočátku kvalitní pořady, ale co předvádí poslední roky, to je hrůza a děs. Není dnes schopna vyprodukovat pořad, na kterém bude vidět dliuhodobá a pečlivá příprava, bude plný opravdového humoru a skutečných bavičů, nebude to samej sestřih z let minulých atd atd. Není tu zájem zaplatit kvalitní baviče a investovat náklady do kvalitní přípravy kvalitního pořadu. Nova žije a těží z minulosti. Odpad. ()

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Že by Nova končila? No podle té včerejší prázdné koncepční hrůzy (řekla bych sračky, ale je přeci jenom sváteční den), co pro poslední den v roce připravila, jim už definitivně došli finance. Během dneška vrátí manažeří Novy klíče na vrátnici a rychle pryč. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Totální odpad.Pseudo celebrity s IQ šumící trávy,hledající jakoukoliv záminku k navážení se do Zemana (např.reportáž o krajtě).Rád bych viděl zábavný pořad....nikoliv vyřizování účtu touto ubohou formou. To vše bylo doplněno o vystoupení neznámých "zpěváků" (zřejmě z nějaké soutěže). Shlédnuto cca 30 minut. ()

Reklama

Reklama